Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mellplasztika utáni szexuális...

Papp Péter kérdése:

Mellplasztika utáni szexuális változások? Feleségem több éve mellnagyobbításon eset túl. Amikor még nem volt megoperálva, a szexuális előjátékunkhoz nagyon jól hozzá járult ez a testrésze, mert kellő hangulatra hangolt bennünket.

Figyelt kérdés
Most nem működik, mert nem engedi, hogy hozzá érjek, fájdalomra hivatkozik?Sokáig nem foglalkoztam a magyarázattal, de most kétségeim vannak, úgy gondolom, másról lehet szó. Elhidegülés vagy valami ilyesmi. A heti több szeretkezésünk havi egy-kettőre redukálódott. Erre az a válasza, hogy ennyi elég neki? Én vagyok,60 éves férfi ő 41 nő. Hogyan lehet ez. Magamat pasinak tartom és róla is elmondhatom, hogy látszólag egy szexis, jó nő. Lehetséges a mellplasztikai operációnak ez az oka? Mi a véleményetek?

2013. febr. 11. 20:44
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Sok kedves, megértő válasz és sajnos kevesebb, de bántó válasz érkezett! Válasszuk ketté!

Azoknak, akiknek A KORKÜLÖNBSÉG A LÉNYEG a kérdésre:

Az ember, társas lény. Amikor kapcsolatba kerül egy másik emberrel és az szimpatikus, tetszik, neki jól érzi, magát vele érzelmileg közel kerül, hozzá szerelembe esik

NEM KARDINÁLIS KÉRDÉS „hány éves” Sem a hölgy, sem az úr nem törődik vele. Lehetnek vélemények, de jó esetben ez két ember belügye döntése. A tartós, hosszú kapcsolatok zöme ma Magyarországon inkább mutat a nagyobb korkülönbséggel kötött házasságok felé, mint fordítva. Érthető, hiszen a bölcsesség a tapasztalat és az empátia szoros tartozéka a férfi-nő kapcsolatának és a szülői felellőség vállalásának. A helyzet, amiről írtam pontosan azt mutatja rólam, hogy aggódom és mások véleményére is kíváncsi vagyok, nem vádaskodom, magyarázatott keresek. Nem várom kárörömöt, és vigyorgást, „hogy mit vártam, mert 19 évvel idősebb vagyok”. Hölgyeim, minden nagyképűség ellenére, az Önök 28-40 es korosztályából, 10-ből 6-an kiválasztanának partnerüknek, mert a sors megadta nekem annak lehetőségét , hogy tetszhessem Önöknek. Ez azért is lehet fájó pont a harmincas hölgyeknek, mert nekik kevesebb esélyük van 45 év felett velük egykorú vagy csak néhány évvel idősebb férfit választaniuk. Ez pech…. A mai férfiak szívesebben vannak a tőlük fiatalabbakkal.

Azoknak pedig a kérdésemre válaszoltak. KÖSZÖNÖM a szűrő vizsgálat nem jutott eszembe.

2013. febr. 13. 08:34
 12/14 A kérdező kommentje:

Nem biztos, hogy ide tartozik, de bele illik a mai nő – férfi partner kiválasztási történetbe..

Találkoztam egy 29 éves (HUSZONKILENC) hölggyel, aki egyedül neveli kisgyermekét. Kiderült, hogy a tőle KETTŐ évvel idősebb férfi , gyermekük apja nem tud felelősséget vállalni a közös gyermek felnevelésében.

Hölgy ismerősöm másfél éve EGYEDÜL neveli kisgyermekét. Sajnos az új párválasztás nem egyszerű számára. Mint kiderül „ISMERNÜNK KELLENE „egymást hiszem a cégem, a szomszédjukban volt és soxor találkoztunk. Erre nem emlékeztem

A lényeg.

Abban az időben (23 éve) ez a hölgy, 4 éves volt.Ma, pedig, csak rajtam múlna,( HÁZAS EMBER VAGYOK ÉS NEM IS GONDOLOK ILYENRE) hogy a férje vagy az élettársa akarnék e lenni???……

Az én felelősségem, ha szabad lennék, az volna, hogy feltudnánk e közösen nevelni az Ő kisgyermekét és mennyi ideig tudnék osztozni az örömükben?

A válaszom, NEM, bármennyire is vonzó lenne egy 29-éves NŐ!!!

2013. febr. 13. 08:54
 13/14 jollan válasza:

Én személyes tapasztalatot tudok írni.

Pár éve megismerkedtem egy hölggyel akinek rettentő nagy mellei voltak. Mikor szexuálisan együtt voltunk akkor mindent csinálhattam, de a mellét nem foghattam meg, nem szophattam. Ezt én nehezen értettem meg, mert mellmániás vagyok. Max. Fél percet engedett a melleivel játszani, de akkor is fájdalomra panaszkodott. A kapcsolatunkban később derült ki, hogy mellnagyobbítása volt a hölgynek és emiatt vannak hatalmas mellei és a mellnagyobbítás után kezdődött a fájdalom nála. Ez csak külső behatásra jelentkezik az implantátum súlya és a bőr feszülése miatt, tehát nem valami kóros elváltozás miatt. Az együttlétünk alatt egy barátnője is mellplasztikát csináltatott magának és nála még durvábban előjöttek a tünetek. A férje sokat panaszkodott, hogy többet veszített az ügyön, mint amit nyert. Ráadásul a feleség le is állt a szexszel és a fő hobbija a divat és a megjelenés lett (mutogatta a melleit a közönségnek). Itt csak azt kell érteni, hogy többet járt társaságba és ott mindig a központba helyezte magát.

A barátnőmet én már úgy ismertem meg, hogy nagy mellekkel rendelkezik, így nem tudom milyen volt a plasztika előtt. Viszont azt tudom, hogy órákig autózott a városban, csak amiatt, hogy egy férfi követni kezdje és próbálkozzon nála. ( Már nem vagyunk együtt. )

Szerintem a nők, hogy nagyobb, formásabb mellük van, többnek érzik magukat és több megbecsülésre vágynak. Ezt nem biztos, hogy egy embertől akarják, lehet több embertől. Itt nem szexre, gyengédségre kell gondolni, hanem csak elismerésre a környezetétől.

2013. febr. 15. 11:59
 14/14 anonim válasza:

Húha. Nekem az a véleményem, hogy aki azt mondja sértő módon, hogy egy 40 éves nő miért akarna egy 60 évessel szexelni, az majd jobban végiggondolja ezt a dolgot, mikor ez majd vele történik meg! Hogy 40 évesen nem akar vele szexelni az 50 éves férje mondjuk, mert már túl öreg... megtörténik az ilyesmi...

Ezt csak a kérdező tudja megítélni, hogy érződik-e az életük más területein esetleg elhidegülés. Mert azt ám nem csak az ágyban lehet érezni.

de simán lehet, hogy tényleg a mellével van gond a feleségnek, vagy bármi más nem érzelmi jellegű probléma.

Miért nem próbál beszélni erről a feleséggel? Ha nem tud, akkor az már jelent valami falat két ember között.

2013. márc. 28. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!