Hogyha sok egyforma számot látsz egymás után, akkor meg tudod számolni őket? Milyen betegsége lehet annak, aki erre nem képes?
Figyelt kérdés
Hogyha pl sok 0 van egymás után akkor nem tudom megszámolni, mennyi. Összefolynak, pedig élesen látom őket!! (Ezt én magam sem érteném, ha nem tapasztalnám, de így van:)) Ez mitől lehet? Valami betegség? Vagy esetleg ez természetes dolog, más is így van vele?2009. szept. 5. 23:10
1/5 anonim válasza:
Nemtudom természetes e,de nekem is nehezen megy.(szinte nem is)
2/5 anonim válasza:
szerintem ez normális. én is így vagyok vele és soha nem merült fel bennem hogy ez vmi rendellenes lenne.
3/5 anonim válasza:
Teljesen természetes dolog, nincs mögötte betegség. Miközben számolunk, a szemünket újabb és újabb 0-án fixáljuk, mivel előtte és utána ugyanazt a sok nullát látjuk, hacsak nem használunk valami ceruzát, vagy nem koncentrálunk nagyon, belekavarodunk.
4/5 anonim válasza:
Erre találták ki a ceruzát. Fogod, és sorban kihúzod, amit már beleszámoltál. Nehéz anélkül, mert miután minden szám egyforma, nincs semmilyen kapaszkodó az agyadnak, hogy épp hol tartasz. Vagy koncentrálsz, mint a güzü, vagy ha egy pillanatra lazítasz, kezdheted állandóan előről.
5/5 anonim válasza:
Nem teljesen ide tartozik, de talán lehet hogy van köze mégis.
Ha pl színek neveit különböző színnel írják fel, azaz azt a szót, hogy kék pirossal, zöldet sárgával, stb, és ezt kéne felolvasnod, nem tudnád. Lassan csinálnád, és sokszor tévednél
Vagy pl leírnak egy számsorozatot ami tele van számmal, és meg kéne számolnod hány szám van bene, ha a sorozatot ügyesen csinálják meg, előfordul, hogy belezavarodsz.
Ez mind teljesen normális. A nullás dolog is. Ezért találták ki a 3massával való csoportosítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!