Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez normális dolog? Veletek...

Ez normális dolog? Veletek történt már ilyen?

Figyelt kérdés

Bocsánat ha rossz kategóriába tettem...

Még mielőtt elolvasnátok kérlek benneteket csak azok írjanak akik normális választ adnak. Lenéző/bántó hozzászólásokat nem kérek!!!

Még mielőtt a lényegre törnék elmondanám magamról, hogy 16 éves vagyok (lány) gimnáziumba járok és a tanulmányi átlagom 4.5 volt most félévkor.

Az érzéseimmel lehetnek a problémák? Vagy mi történik velem? Kezd elmenni az agyam?

Az az igazság, hogy van egy kb. 40 éves férfi. Egy orvosról van szó. (nem pszichiáter meg semmi olyan ami agyi problémákkal foglalkozik...) Ő egy nagyon okos, tisztességes, kiváló orvos, sőt főorvos. És én azt vettem észre, hogy számomra nem is tudom, hogy fogalmazzak, talán érzek valamit iránta. Ezt olyan rossz kimondani/leírni hiszen apukám is lehetne. Szerelmes az nem vagyok az biztos. De valahogy számomra nem közömbös, sokat gondolok rá. :( Nem értem mi lehet velem. Eddig sosem érdekeltek azok a férfiak akik nálam sokkal idősebbek. Tehát pl. 3 max 4 év korkülönbség. És nem értem, hogy mi történik most velem...

Kérlek segítsetek. Tanácsokra van szükségem! Kétségbe vagyok esve... :(

2013. febr. 9. 20:19
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítségedet! :)

Mindenesetre megnyugodtam, hogy nem ment el az eszem mert akkor ez lehet, hogy "normális" dolog, ahogy írtad gyerekként sokaknak megtetszik egy felnőtt. Csak nekem ebben az volt a fura, hogy itt most nem csupán 10 év korkülönbségről van szó, hanem kb. 25-ről. De, hogy valóban erről van e szó, hogy megtetszett?! Vagy apakomplexusom van, ezt még nem sikerült magammal tisztáznom. Eléggé elgondolkodtató, rendesen össze vagyok most zavarodva. Mindenesetre még "csak" 16 vagyok. Lesz még időm kideríteni, olvasgattam is erről viszonylag sokat itt a neten és már többet tudok erről, hogy ez egy elég összetett, komplikált dolog megállapítani, de ami fontos, hogy fejlesszem a személyiségemet. Hát, ezt fogom tenni.

És még egyszer köszönöm. :)

Amúgy, te honnan vagy ilyen tapasztalt ez ügyben? És megkérdezhetem a korod és nemed? Ha nem tartod publikusnak megértem, nem muszáj válaszolni.

2013. febr. 10. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!