Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha lenyeltem egy canesten...

Ha lenyeltem egy canesten kombi tablettát, de már több mint egy napja, és eddig semmi bajom nincs, akk már nem is lesz?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, nemrégiben vesztettem el a szüzességem, pár hétre rá, nem tudom h ettől e vagy mástól, elkezdtem érezni a hüvelygomba tüneteit, és biztos voltam benne hogy ez az. Szüleim nem tudnak róla, hogy már nem vagyok szűz, ezért nem moondtam el nekik mert féltem, hogy nőgyógyászhoz kell küldenek, és ott kiderül. Láttam a tvben hogy van ez a gyógyszer és recept nélkül kapható. Hallottam h krém és tabletta, azt hittem rendesen be kell venni. Elmentem a gyógyszer tárba, kiadták nem szóltak semmit sem. Bevettem az egyik gyógyszert, és csak utána láttam h nem szájon át kell alkalmazni. Ez tegnap volt, azóta nem érzek semmit sem, nem érzem rosszul magam. Ezek szerint már nem is lesz semmi bajom?
2009. szept. 5. 16:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű, hogy lenne tőle bajod, de máskor minden gyogyinak olvasd el a tájékoztatóját. A hüvelygombád viszont így tuti nem múlik el, vegyél újabb adagot.
2009. szept. 5. 16:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát...bajod nem lesz tőle de ahogy a nemi élet elkezdését is naivan koránra tetted ,így talán meg sem fordul a fejedben hogy nem hüvelygomba okozza a tüneteidet! Rengeteg nemi betegség tünete ugyanaz,így nőgyógyász is csak szűréssel tudja megállapítani mi okozza!!!!Feltételezem óvszert nem használtatok ,mivel összefüggésbe hoztad a szüzességed elvesztésével a tüneteket! MÁSKOR EBBEN IS LEGYÉL "FELNŐTTEBB"BÁR EZ 15ÉVESEN ILYEN ÉSSZEL NEM FOG MENNI!vIGYÁZZ MAGADRA JOBBAN,EGY NEMI BETEGSÉG ÉLETRE SZÓLÓ NYOMOT HAGYHAT TESTILEG,LELKILEG BENNED!
2009. szept. 5. 16:39
 3/5 anonim ***** válasza:
15 évesen érettnek érzed magad arra, hogy nemi életet élj, de a nőgyógyászhoz meg félsz elmenni. Akkor, ha már ennyire "felnőtt" vagy, vislekedj is úgy. Van gyerek nőgyógyász is. Ha valaki nemi életet él, akkor ahhoz hozzátartozik, hogy megfelelően védekezzen és rendszeresen eljárjon szűrővizsgálatra.
2009. szept. 5. 17:02
 4/5 anonim ***** válasza:

ugye védekeztetek?

a hüvelygombánál van 100szor rosszabb is, egy gyerek 15 évesen. ha nem védekezel, terhes leszel, és muszáj lesz elmondanod otthon, gondolhatod h mitfognak szólni

2009. szept. 5. 18:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen védekeztünk, és igen tuti h hüvelygombáról van szó. Egyébként meg fél éve jártunk együtt és már 2 éve ismertem amikor megtörtént. Szerelemből volt. Nem arról van szó, hogy félek elmenni nőgyógyászhoz, csupán féltem hogy megtudják a szüleim, hogy már nem vagyok szűz.
2009. szept. 5. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!