Volt már valakinek afta a szájában? Mennyi idö alatt múlik el? Alig birok enni, inni is fajdalmas! Hogyan lehetne enyhiteni? Tapasztalat?
Figyelt kérdés
2013. febr. 7. 15:20
1/5 anonim válasza:
gyógyszertári Glycosept oldat, vény nélkül kapható
beecseteled, csíp, de hamar elmulasztja a aphtát
emellett alaposan mosogass el minden evőeszközt, poharat, mert ezeken megtelepedhet és ismét fertőz
2/5 A kérdező kommentje:
köszi
2013. febr. 7. 15:33
3/5 anonim válasza:
A gabonaevő, tejivó életmódra jellemző ez az 'afta'. Fura egy dolog, nem ismerik pontosan az okát.
A paleó táplálkozásra viszont reagál, konkrétan nem jön elő többet. Hogy mire? A glutén elhagyásra, a szénhidrát csökkentésre, a tejfehérjék elhagyására? Nem tudom, de utána lehet olvasni. Tehát ez a kezelése, és a megelőzése.
4/5 anonim válasza:
előzőek hülyeséget beszélnek. glükö már nincs sehol. 1-2 helyen elvétve talán. flogosol van helyette, szart se ér. Próbál elenni egy 10-es normaflore-t. nekem csak az segít, vagy az idő. de az nincs rá nekem, pénzem meg igen. ~1000 ft. jót tesz.
5/5 anonim válasza:
A normaflore divatterméknél tudtommal csak hatékonyabb probiotikumok vannak, pl. progastro.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!