Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kinek milyen volt a legalaposa...

Kinek milyen volt a legalaposabb iskolaorvosi vizsgálata, illetve hány évesen?

Figyelt kérdés
Vagy esetleg háziorvosi vagy egyéb szűrővizsgálat, ami nagyon részletes és alapos volt..
2013. febr. 4. 23:14
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
az a helyzet h nehéz így észérvek mentén vitatkozni, ha egyszer ténybeli tévedések sorozatát olvasom :(
2014. márc. 9. 14:35
 22/26 anonim ***** válasza:
12%

"Sőt vater falusi volt és felsőbe(5-6.-as lehetet) ment azt hiszem mikor városba költöztek és ő meséltek hogy a tesióra náluk fura volt,mert külön volt fiúknak,külön volt lányoknak középsuliba,közgázba járt,még most is van néhány fura suli ahol van elkülönített tesi,én is csak néztem."

na most már mindenhova kanyarodunk, de egyre több zöldséget olvasok. hát ne haragudj, de én meg olyan iskoláról nem hallottam, ahol ne lett volna külön a tesi fiúknak és lányoknak. nekünk is külön volt, ill az egész iskolának TERMÉSZETESEN, de gondolj már bele, hát egész eddig itt arról papolsz h ne legyenek vegyes vizsgálatok, erre meg a külön tesin kiakadsz. hát kutya legyek, ha értem. igaz h a mai fiatalok puhányodtak már sokat de azért ennyit csak nem. a mi időnkben elég volt ha nem találta a tanár elég vasaltnak vagy tisztának vagy ne adj isten nem az egyentornaruhánk volt ott, és bizony nem volt kegyelem, büntetésből le kellett venni.

most miután elmagyaráztad egészen aprólékosan h a mai fiatalok mennyire szégyenlősek, és még a DOKI ELŐTT IS FÉLNEK LETOLNI A NADRÁGOT, AKKOR AZT MONDOD, HOGY TORNA ÓRÁN MEG azt mondod, tök simán tornáznának meztelenül egymás előtt? hát most érti ezt valaki? hogy van ez?

2014. márc. 10. 19:30
 23/26 anonim ***** válasza:
30%

bocs már de kibeszél itt meztelen tornáztásról,valamit nagyon féreolvastál már megint.Féreértelmeztél valamit nagyon.

Én arról írtam,hogy katonáknál sem mindenhol volt a pénisz vizsgálat,elmondtam hogy volt vater sorozásánál az orvosi vizsgálat és a 2 nagybátyámnál,rokonomnál.

Utána meg arról írtam hogy apámék idejében a tornaórát külön tartották fiúknak,lányoknal!!

Nem írtam meztelen tornáról,bocsi,honnan vette ezt?Valamit nagyon féreértelmeztél.

És a általános iskolában nem tartanak külön tesiórát fiúknak,lányoknak,közös a bemelegítés és a tornatermem körbefutása,csak a lányok éa a fiúk is külön sorba állnak magasság szerint,az összes suliba így volt,de amikor állóképesség felmérés van,vagy másra kapnak osztályzást akkor veszik ketté őket,mert más az elvárás fekvőtámasznál,felülésnél a fiúknál,lányoknál már csak a fizikális adottságok miatt.Valamint amikor sport jön szóba,fiúk külön fociztak,lányok kéziztek,röplabdánál is ketté szedték őket,a fizikai különbség miatt.De nem volt olyan hogy teljesen külön tesi csak voltak olyan gyakorlatok,edzések amiknél a fiúkat is külön vették,osztályozták,és a lányokat is.

De alsóban még együtt ment a kézi,foci is,bár az inkább velük bohockodás volt,meg a kosár.

Valamit nagyon féreértettél.

2014. márc. 12. 20:40
 24/26 anonim ***** válasza:
29%

nem értettem félre.

továbbra is mondom, ha hiszed ha nem, h nálunk is és az egész iskolában sőt más általam ismert iskolában is külön van a tesi a lányoknak és külön a fiúknak! akár általános akár középiskola! ebben mi a fura?

2014. márc. 12. 21:53
 25/26 anonim ***** válasza:
30%

Abban nincs fura hogy külön tesi van fiúknak,lányoknak tesin legalábbis nálatok,bár sok suliba nem így van kedves 48%-os.

De féreértettél mert meztelen tesiről senki nem írt.

2014. márc. 16. 15:12
 26/26 anonim ***** válasza:
30%

Amit írtál hogy egyentorna ruha lepődtem meg,mert egyidőben a fiúknak fehér trikót és fekete vagy sötét kék rövid torna nadrágot kellett hordaniuk és lányoknak tornadresszt ami szintén sötét kék vagy fekete színű volt,de mára már ez sem kötelező.

Vannak iskolák ahol van az iskolának külön torna polója az iskola neve van a polón éa nadrágot mindenki maga dönti el milyen vesz fel,rövidet vagy hosszút és a szín sincs meghatározva.Ahogy lányoknál is a dressz mára a legtöbb helyen már a múlté.Valamelyik suliba meg még a poló sincs megszabva.

De az amit írtál hogy ha nem volt elég vasalt a tornaruha és anélkül kellett volna a gyereknek tornásznia azért azt kétlem normális,kulturált helyen!

Ilyenről sehol sem hallottam még.

Alsóneműt meg mindenki hord a tornaruha alatt,a női tornadresszt is a bugyira húzzák rá,az nem fürdő ruha.:-)

Még alsóban nálunk is volt dressz,szóval tudom mi a helyzet.

2014. márc. 16. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!