Xoxo9616 kérdése:
Lehet valami bajom attól h le nyeltem egy kotont?
Figyelt kérdés
sokat ittunk a barátnőmmel és Bartost játszottunk én meg meg ettem egy kotont...2013. febr. 4. 13:01
1/13 anonim válasza:
Kamu!
De bárcsak megfulladtál volna xd
4/13 anonim válasza:
Ha kijön belőled, akkor nem gond. Én meghányattam volna magam, de kijöhet a másik végeden is. Ha nem látod viszont 1-2 napon belül, akkor irány az orvos, had legyen egy jó napjuk nekik is, úgyis alul vannak fizetve.
5/13 anonim válasza:
Általában a gumi kerül rá a ****ra, de jelen esetben úgy tűnik, visszanyalt a fagyi...
6/13 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni de ennek akár műtét is lehet a vége. Ez nem egy rágó, ami gond nélkül távozik a testből..
8/13 anonim válasza:
ha nem ehető volt akkor lehet. simán elzárhatja a bélcsatornát, és akkor tleg műtét.
ha szerencséd van kijön, van meg tudod annyira emészteni h ne okozzon gondot.
9/13 anonim válasza:
Ha jól forgatod odabent, következő kekszelésnél nem kell papír...
10/13 anonim válasza:
Jobb esetben kijőn belőled de ennek tényleg lehet műtét is a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!