Hol végeznek aranyér vizsgálatot?
Figyelt kérdés
3 hónapja elég durva szorulásom volt, ez már elmúlott, most lassan másfél hónapja aranyérrel küzdök. Fáj székletürítés közben és után. Vérzik, sokszor még akkor is ha utána pár órával pisilek. Érzem a dudorokat ha megtörlöm magam vécépapírral. Használtam rá kúpot és kenőcsöt, először használt aztán újra előjött. A székletem néha rendszeres, néha meg kimarad 4-5 nap, aztán megint naponta. Ugyan azokat eszem amit régebben, talán kicsit kevesebb gyümölcsöt. Hova kéne mennem vizsgálatra? Amúgy 15 éves lány vagyok.2013. febr. 3. 21:44
1/7 anonim válasza:
Proktológiára. Ha az nincs a kórházban, akkor sebészetre.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2013. febr. 3. 21:56
3/7 anonim válasza:
Sebészetre is nyugodtan mehetsz, csak ne hanyagold el! :)
4/7 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. febr. 4. 09:40
5/7 anonim válasza:
sok gyümölcs, zöldség és intim torna!!!! na meg a HemoClin kenőcs, nekem az vált be, nem tom mit próbáltál...
6/7 anonim válasza:
A Betadine krémet próbáld ki. Leviszi a gyulladást.
A dudorok nekem megmaradtak, de ha nincs gyulladásban, akkor tünetmentes.
Ezentúl jobban kell rá vigyázni, mert könnyen újra megsérülhet és mivel sok a mikróba a környezetében, újra gyulladásba jöhet a sérült felület.
A rostos ételekre szükség van, hogy a szorulást megelőzd.
7/7 anonim válasza:
Tisztasági betétet is használj a Betadin kezeléskor.
Csúnya barna foltot tud okozni az alsóneműn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!