Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon apró pöttyök az ajkaimo...

Nagyon apró pöttyök az ajkaimon? Allergia vagy mi lehet?

Figyelt kérdés
Szülés előtti nap volt hasonló, akkor az alsó és felső ajkam is tele volt, utána talán még 2-szer ismétlődött. Most már 9 hónapja szültem, és az utóbbi kb 1 hónapban egyre gyakrabban előfordul. Dokinak meg sem tudom mutatni, mert előjönnek, aztán néhány óra múlva vagy reggelre elmúlnak. Nem érzek semmit, nem viszket, nem fáj, csak ott vannak. Olyan mintha iciri piciri hólyagok lennének, van hogy csak egy, van hogy néhány. De olyan picurik (fél milliméternél is kisebbek), hogy csak nagyon közelről tükörben látom. Lehet, hogy allergia? Egyébként mostanság borzasztó zsíros is az arcbőröm, olyan mintha még az ajkaim is zsírosodnának.
2013. febr. 3. 17:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Ilyen nekem is volt, azt mondták rá, hogy kis zsírcsomók, zsírosabb bőrű embereknél előfordul, de nem kell vele foglalkozni. Egyszerűen csak a bőrtípusod velejárója, ami lehet, hogy megváltozott és zsírosabb lett az eddiginél.
2013. febr. 3. 17:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi,hogy válaszoltál. És neked is ilyen eltűnős fajták? Nekem most pl. a felső ajkam teteje ilyen pöttyös, ott ahol csipkés a száj. :)Van, hogy átlátszósak, van hogy olyank mint az ici-pici pattanás (fehéres). Hasonló volt neked is? Esetleg másnak is tapasztalat?
2013. febr. 4. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!