Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ezek tényleg befolyásolják a...

Ezek tényleg befolyásolják a növekedést?

Figyelt kérdés

Ezt az oldalt ajánlom a figyelmetekbe: [link]

Az elég egyértelmű, hogy olyan egészségtelen dolgok, mint a dohányzás vagy a helytelen alvás, gátolja a növekedést, de nem gondoltam volna, hogy az ember szociális háttere is befolyásolja ezt a folyamatot. Mondjuk a zárkózottság rám nem jellemző, sem a passzivitás, normális környezetben nőttem fel, egyedül talán keveset alszok (átlag 7 órát), ennek ellenére csak 171 centi vagyok. Mondjuk az 1. és 2. pontban lehet némi igazság, mert egy genetikailag magas embernek több lehet az önbizalma (de lehet ez csak egy hülye általánosítás) és ezáltal kevésbé hajlamos a zárkózottságra. Ti mit gondoltok erről?

21/F

2013. febr. 3. 16:34
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem sok a duma a szövegben, nagyrészt genetika a dolog, onnantól ha meg már lezárult a növekedéset se evés, se alvás még a növekedési hormon se hoz változást maximum a csontok torzulnak tőle.

Na meg legalább annyi dohányzó magas embert ismerek mint alacsonyat. Szerintem minimális a különbség, talán annyi ha egy dohányos 190-re nőtt cigi nélkül 192 lett volna, de ez nem oszt nem szoroz abból a szempontból hogy magasnak vagy alacsonynak mondják az illetőt.

2013. febr. 3. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!