Elmúlhat e a szívritmuszavarom?
Figyelt kérdés
Pitvari és kamrai extrasystolém van. Az orvos szerint nem komoly, edzhetek is, de csak ésszel. Van rá esély, hogy elmúljon? Concort kell rá szednem.2013. febr. 3. 00:28
11/12 anonim válasza:
A Concor nem a billentyű gyógyításához kell,hanem ritmuszavar csökkentéséhez,mert ha sok ideig áll fenn terheli a szívet. Billentyű műtétre csak abban az esetben van szükség,ha a keringés romlik miatta. Én 48 éve(születésem óta) élek "hibás" billentyűvel és köszönöm jól vagyok!Sportoltam is. Úgyhogy ne ijedj meg tőle! Rendszeresen menj kontrollra ott szólnak,ha valami változás van.
12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitok, főleg a tiédet kedves hexe6513!
2013. febr. 4. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!