Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért történt ez egy kis...

Miért történt ez egy kis torna után?

Figyelt kérdés
Már nagyon rég tornáztam, most este viszont csináltam pár guggolást és felülést, tényleg csak egy párat. Mikor felálltam és kimentem a fürdőbe, elkezdtem színeket-csillagokat látni, és nagyon erősen zúgott a fülem.. Közben a fejem is szorított, mintha kb. agyvérzést kapnék(?) éppen.. Ez kb 3 percig tartott folyamatosan, közben gyorsan próbáltam inni, aztán elmúlt. Miért van ez? Még csak 20 éves vagyok.
2013. febr. 1. 22:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is sokszor így járok. Alacsony az állóképességed. Idővel, ha mindennap tornázol majd hozzászoksz és nem leszel rosszul utána.
2013. febr. 1. 22:48
 2/3 TappancsMancs ***** válasza:
Nem. Bocsi. Vérnyomás! Előfordulhat ha sokáig ülsz és hirtelen felállsz akkor a vérnyomás nem tud hirtelen alkalmazkodni és akkor van ilyen. Előtte gondolom nem melegítettél be.
2013. febr. 2. 19:37
 3/3 TappancsMancs ***** válasza:
Meg esetleg nyugisabb típus vagy és a keringésed is ehhez próbál idomulni, már amennyire. Egy doki látogatás is rendben lenne, csak hogy okés legyen. De a legvalószínűbb a keringési dolog. Mozogj többet, edzés előtt bemelegítés.
2013. febr. 2. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!