Rosszul léptem és fáj a bokám? Elfelejtettem felvenni a bokaszorítómat
Figyelt kérdés
foci közben történt.Kicseleztem a gyereket ő utánam jött és elvette a labdát oldalról nekem pedig hátrajött a bokám (hátrajött-bocsánat de nemtudom máshogy leírni) 1szer már volt bevérzés a bokámban azóta bokavédőt hordok de most elfelejtettem felvenni ...tanácsot kérek sb....a fájdalom nem annyira "erős"2013. febr. 1. 17:32
1/1 anonim válasza:
Jegeld, polcold föl a lábad, és pihentesd, próbálj a másik lábadon ugrálva közlekedni. Ha pedig jársz rajta, akkor is vedd föl a bokavédőd, amíg nem érzed újra erősnek, ilyenkor még fokozottabb a veszély, hogy újra kibicsaklik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!