Nagyon sokat pukizok. Ez normális? 18/L
Figyelt kérdés
Általában szinte mindenhol,otthon az utcán, még a munkahelyet is tele szoktam pukizni :/ Nem tudom mitől lehet.Már a barátom is néha undorodik tőle mikor nagy rotyogósokat pukizok ami 4-5mpig tart:/ Van hogy szex közben is eldurran egy két galamb.Elég nehezen szoktam kakikálni lehet ennek valami köze hozzá? 18/L2013. febr. 1. 11:40
1/6 anonim válasza:
"Elég nehezen szoktam kakikálni", ezen nagyon jót röhögtem. :D
Amúgy, tudod ez egy kicsit tényleg gáz. Elhiszem, hogy kellemetlen, viszont azt is meg tudom érteni, hogy a barátod nincs oda érte és néha undorodik.
Vissza se tudod tartani? Szerintem az étrendeden kellene változtatnod!
2/6 anonim válasza:
Vagy emésztési gondjaid vannak, vagy csak sz@r kajákat eszel.
3/6 anonim válasza:
kamu kérdés, a lányok nem is finganak!
4/6 anonim válasza:
A kerdesnek eleg kamu szaga van.
De ha megsem kamu,akkor keress fel egy gasztroenterologust,mert valamilyen betegseged van,es kezelni kell.
Vagy etelintoleranciad vagy allergiad is lehet.'
5/6 anonim válasza:
nem tudom de ne nagyon tartsd vissza mert végigfut a gerinceden be az agyadba és innen jönnek a szar ötletek
6/6 anonim válasza:
Sajnálom aki ettől undorodik, de van hogy tényleg kellemetlen a szaga és a hangja is! 😀😀😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!