Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek ez ellen? Lennt.

Mit tegyek ez ellen? Lennt.

Figyelt kérdés

Most kezdem a gimit..

Már most totál kész vagyok, pedig ez csak egyre rosszabb lesz... Elmondták nekünk, hogy mennyi mndent várnak el tőlünk, én totál kétségbeestem, nem szeretek tanulni, idegileg teljesen kész vagyok, 3 napja minden este elsírom magam.. Félek, hogy nem fog menni...

Valami ötlet ez ellen?

2009. szept. 2. 22:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Nyugi, még soha nem halt belesenki csak attól, hogy gimibe kellett járnia :).Meg fokod szokni, szerezz barátokat, ismerkedj, és nem lesz ott semmi baj, egy hónapon belül belerázódsz.Amit meg elmondtak az teljesen természetes, és ne aggódj, úgy is szép fokozatosan tanuljátok, és ha valamit nem értessz kérdezd meg.Ez szerintem természetes reakció, mert egy óriási környezetváltozás történt veled:új hely, új embrek, új elvárások, és minden csupa idegen, és a régi dolgok meg megszűntek.Nem lessz semmi baj, először mindenki rosszul érzi magát, míg bele nem jön, meg meg nem szokja, fel a fejjel :)

22l

2009. szept. 2. 22:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is most kezdem az új sulit csak én középsulis vagyok nem gimis de ez most tök 8. Én is félek egy kicsit ez természetes. Ha este rádjön hogy sírni akarsz akkor gondolj valami szépre, vagy kapcsold fel a villanyt, engem ez meg szokott nyugtatni. A tanulás miatt meg ne stresszeld magad, mert ha minden nap szarítasz elég időt a tanulásra és a suliban is jelentkezel akkor a tanárok látni fogják az igyekezetedet és majd ha osztályozásra kerül a sor akkor 4 helyett lehet hogy megadják az 5-öst mert hát azért ő tényleg igyekszik. Nyugodj meg menni fog minden ne stresszeld magad mert attól még idő elött ráncos lesz a bőröd. :)
2009. szept. 2. 22:31
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat

A társaság oké, barátkozok meg minden.. Tanárok is rendesek.. De ez a megfelelési-kényszer kikészít :S

2009. szept. 2. 22:37
 4/5 anonim ***** válasza:

én idén érettségizem, de csak most kezdtem értékelni ezt az egészet, hogy "tanulás"

fogd fel úgy,mint egy kihívást.. úgy,hogy ezután soha többet az életben senki nemfogja számon kérni a dolgok 99 %át. töltsd hasznosan a délutánjaidat, barátok, stb, vagy nekem pl sokat segített hogyha hazaértem és lefeküdtem aludni egy kb 3órát.

annyira de annyira nem kell semmin görcsölni,hidd el. bemagyarázzák hogy ha nem tanulsz nem lesz rendes állásod, nem jutsz sehova. dehogynem. de ami érdekel, amivel akarsz foglalkozni a jövőben ,azzal lelkesen foglalkozz, szabadidőben is!!

jegyeidet pedig jócskán javíthatod, ha odafigyelsz órán!! nyomj be egy kávét, energiaitalt. többet érsz azzal hogy ott odafigyelsz,minthogy otthon magolsz. ja, és tanuljatok közösen akár! együtt ételmezitek a dolgokat, stb

2009. szept. 2. 23:01
 5/5 anonim ***** válasza:
23:01-es vagyok : ja, és tudod milyen jó haverokkal egy sörözőben, pizzázóban, pubban tanulni? akár ha idősebbek is vannak ott, azok pl szélesebb rálátással jobban tudnak magyarázni, ilyenek=) kisérettségi előtt kocsmában fröccs mellett néztük át közösen a dolgokat, és tökjól sikerült mindenkinek=))
2009. szept. 2. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!