Hogyan kell gyógyszertárban vásárolni?
Figyelt kérdés
Még soha nem voltam és nem tudom, ott is ilyen ablakok vannak és oda kell menni a nőhöz hogy mit szeretnék?Sorszámot kell húzni?Vagy mi?Sajnos most muszáj.2013. jan. 31. 16:41
1/5 anonim válasza:
Ez nagyon függ a patikától. Nagyoknál igen, de a kicsiknél csak egyszerűen odamész a pulthoz és kérsz.
2/5 anonim válasza:
Ha van az adott gyogyszertarban sorszamhuzo, akkor igen, kell. Egyebkent meg bemesz, megnezed van-e ures ablak, ha van odamesz, ha nincs varsz, amig el nem megy valaki. Utana mondod mit szeretnel. Ha nincs konkret elkepzelesed, a panaszt is mondhatod, altalaban kedvesek es szivesen segitenek.
3/5 A kérdező kommentje:
és ha 16 éves vagyok akkor is kiadják a vény nélküli gyógyszert?
2013. jan. 31. 16:53
4/5 anonim válasza:
Kb. olyan, mint a posta. :) Van, ahol számot kell húzni egy automatából, de van, hogy csak beállsz a sorba az ablak vagy pult előtt. (Nézd meg, van-e szám-kijelző a falon vagy a pult felett.)
A vény nélküli gyógyszereket ki fogják adni.
Ha nagyon izgulsz, menj be egyszer csak körülnézni. Egy perc alatt rájössz, hogy nincs benne semmi varázslat.
:)
5/5 anonim válasza:
Mondod hogy mit kérsz, vagy a tüneteidet mondod el, a gyógyszerész vagy asszisztens meg ez alapján ad neked gyógyszert a betegségedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!