SÜRGŐS! A barátom véletlenül lenyelt egy kb 4 centis damilszálat. Nem fáj semmije sem, nincs rosszul. Csak félek, hogy ugye nem lehet tőle baja?
nyugi! egyszerűen figyelje, hogy 3 napon belül kijön-e (hülyén hangzik, de sasolja meg a barnamacit) és ha nem, akkor doki
de tutira kijön!
..és ha nem?:S
jaj nagyon féltem:(:(
remélem tényleg kijön belőle
Azért figyelje, hogy kijön-e? Nehogy betekeredjen valahova. A kórházban is csak azt csinálják. Az ovis barátunk lenyelt egy sípot olyan műanyagot ami a papírdudán van. Két nap múlva kijött a kórházban. Mindenki azt lattolgatta az oviban, fog-e szólni, ha kijön.
Most írjátok fel egy helyre, mi történt, mikor, hogyan. Tegyétek olyan helyre, pl. a régi leletekhez, adópapírhoz, bibliába- ahol egy-két év múlva is meglehet. Ha évek múlva valami hasi gond lenne, tudjátok majd, szólni, hogy ez volt. Már ha bennmarad. Hívd fel a háziorvost holnap, kérdezd meg! Hanyas damil volt?
fúú hát úgy tudom valami0.8as vagy valami ilyesmi szóval nem volt vastag, és nagy se.
és nembizti h 4 centis volt lehet h csak 2 de 4nél nemtöbb
Szerintem sem lesz majd gond, de azért figyuzza, hogy kijön-e.
Én kiskoromban egy pénzérmét nyeltem le, akkor elég nagy volt az ijedelem, de másnap sikeresen távozott, ahol kell....
0.25 ös bocsi
uhh az durva lehetett:S
jaj akkor bizti? tényleg bocsi de nagyon félek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!