Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » SÜRGŐS! A barátom véletlenül...

SÜRGŐS! A barátom véletlenül lenyelt egy kb 4 centis damilszálat. Nem fáj semmije sem, nincs rosszul. Csak félek, hogy ugye nem lehet tőle baja?

Figyelt kérdés
bunkók kíméljenek légyszives.
2009. szept. 2. 20:59
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
huuuh akkor jó.:) köszi
2009. szept. 2. 21:06
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

nyugi! egyszerűen figyelje, hogy 3 napon belül kijön-e (hülyén hangzik, de sasolja meg a barnamacit) és ha nem, akkor doki

de tutira kijön!

2009. szept. 2. 21:09
 13/23 A kérdező kommentje:

..és ha nem?:S

jaj nagyon féltem:(:(

remélem tényleg kijön belőle

2009. szept. 2. 21:29
 14/23 anonim ***** válasza:

Azért figyelje, hogy kijön-e? Nehogy betekeredjen valahova. A kórházban is csak azt csinálják. Az ovis barátunk lenyelt egy sípot olyan műanyagot ami a papírdudán van. Két nap múlva kijött a kórházban. Mindenki azt lattolgatta az oviban, fog-e szólni, ha kijön.

Most írjátok fel egy helyre, mi történt, mikor, hogyan. Tegyétek olyan helyre, pl. a régi leletekhez, adópapírhoz, bibliába- ahol egy-két év múlva is meglehet. Ha évek múlva valami hasi gond lenne, tudjátok majd, szólni, hogy ez volt. Már ha bennmarad. Hívd fel a háziorvost holnap, kérdezd meg! Hanyas damil volt?

2009. szept. 2. 21:34
 15/23 A kérdező kommentje:

fúú hát úgy tudom valami0.8as vagy valami ilyesmi szóval nem volt vastag, és nagy se.

és nembizti h 4 centis volt lehet h csak 2 de 4nél nemtöbb

2009. szept. 2. 21:36
 16/23 A kérdező kommentje:
egy olyan pici hogy tekeredne be?? átmegy rajta simán nem?
2009. szept. 2. 21:37
 17/23 anonim ***** válasza:

Szerintem sem lesz majd gond, de azért figyuzza, hogy kijön-e.

Én kiskoromban egy pénzérmét nyeltem le, akkor elég nagy volt az ijedelem, de másnap sikeresen távozott, ahol kell....

2009. szept. 2. 21:39
 18/23 A kérdező kommentje:

0.25 ös bocsi

uhh az durva lehetett:S

jaj akkor bizti? tényleg bocsi de nagyon félek

2009. szept. 2. 21:40
 19/23 anonim ***** válasza:
Vannak, akik üveget esznek.
2009. szept. 2. 21:40
 20/23 anonim ***** válasza:
kifog jönni már kb holnap, az a 4 centi az semmi. ennél brutálabb dolgokat is nyelnek le emberek:D
2009. szept. 3. 00:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!