Szerintetek így is meg lehet műteni? Kisfiamnak (5 éves lesz) most pénteken (febr.1-én) vennék ki az orrmanduláját.
Figyelt kérdés
Pont egy hete voltunk vérvételen és altatóorvosnál, minden rendben találtatott. Viszont ma elkezdett köhögni és folyik egy kicsit az orra. Adtam neki Sinupretet, ez idáig mindig bevált, de most olyan, mintha jobban köhögne tőle, illetve Neomycint cseppentgettem az orrába. Erre a hétre ki is vettem az oviból. Már régóta készülünk a műtétre, rengetegszer beteg. Állandóan nazális a hangja, olyankor is, amikor nem beteg. Ma semmit nem aludt ebéd után,végig köhögött, pedig 2-3 órát szokott aludni. Viszont felkelés óta keveset köhög. Igazából nagyon nem akarjuk halasztgatni, ugyanakkor tudom, hogy a gyermekem egészsége az első, és nyilván kockázatos náthásan műteni. Vagy van vkinek más tapasztalata?2013. jan. 30. 19:25
1/1 anonim válasza:
Beteg embert nem műtenek, szóval nem fogják megműteni, kérni kell új időpontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!