Te voltál már valaha kimerülve úgy igazán? Leírnád, hogy mik voltak a tüneteid?
OKa esetleg ha nem vagyok indiszkrét..
köszönöm
Nem tudom mit jelent az az "igazán kimerülés", nálam a múlt héten volt ez, amikor nyelvvizsgáztam a hét közepén, de úgy, hogy közben az iskolámban is folyamatosan témazárókat meg tételdogákat írtunk. Ezt úgy kell elképzelni, hogy napi 3-4 dolgozat volt, tehát sokat kellett tényleg tanulni.
Egész héten nem aludtam, nem ettem, és energiaitalon meg kávén éltem jóformán. Annyira fáradt voltam, hogy bármilyen pozícióban el tudtam volna aludni, a körmeim belilultak meg kicsit kékesek voltak, ideges voltam, szédültem, fájt a fejem, remegtek a kezeim stb. Péntek délután meg elájultam, kórházban voltam kb 2 napot és ennyi.
18L
köszönöm a válaszaitokat
én is úgy vagyok vele, mint az első, 8-3ig suli, munka 10től reggel 6-ig utána suli megint, délután tanulás kezdek kilenni nagyon..
fizikai kimerültség alvászavart okoz,, illetve a szellemi is, ha nem tud valaki kikapcsolni alvás előtt sem..
ezen kívül lehet szédülés is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!