Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » EKG során mennyire kell...

Zéró. kérdése:

EKG során mennyire kell levetkőzni?

Figyelt kérdés
2013. jan. 30. 09:55
 1/10 anonim ***** válasza:
Derékig és szabaddá tenni a bokákat és a csuklókat.
2013. jan. 30. 09:58
 2/10 A kérdező kommentje:
melltartót is le kell?:-s
2013. jan. 30. 10:09
 3/10 anonim ***** válasza:
Deréktól felfelé. Melltartó sem maradhat. És a bokádra is tesznek érzékelőt, ezért lehetőleg ne legyen rajtad vastag harisnya, hanem zoknit vegyél fel.
2013. jan. 30. 10:20
 4/10 A kérdező kommentje:
nem szeretném levenni a melltartóm, nagyon szégyenlős vagyok, és akaratos, és még a gondolattól is undorodok hogy le kelljen vegyem. :| megkerhetem majd az orvost hogy rajtam maradjon?:(
2013. jan. 30. 11:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem. Le KELL venni. Vagy nem mész.
2013. jan. 30. 11:18
 6/10 A kérdező kommentje:
de anelkul is meg tudja csinalni, mert a mellemre nem kell tegyen tappancsot...
2013. jan. 30. 11:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Megpróbálhatod, állítólag nem mindenhol kell levenni.
2013. jan. 30. 11:35
 8/10 A kérdező kommentje:
vegre kicsi nyugtatas:) koszonom.:)
2013. jan. 30. 11:42
 9/10 anonim ***** válasza:
42%
Én nem akarlak megijesztgetni, de szerintem le kell venni mindenhol. Nekem nagyon szar élmény volt, többen néztek (az orvos, két asszisztens és egy tanuló). Én is szégyenlős vagyok, zavarban voltam, hiszen az asszisztensek rajtam tanítgatták a tanulót, majd jött az orvos is nyugtatgatni, hiszen jó magas volt a pulzusszámom, annyira kínosnak éreztem. Tehát nem biztosítottak megfelelő körülményeket!! De ez nem igaz minden helyre, sőt! Az előzőnél teljesen tökéletes volt az EKG eredményem, hiszen egy db orvos csinálta, egyedül. Úgy egyáltalán nem volt gáz!
2013. jan. 30. 15:56
 10/10 anonim ***** válasza:

Előszőr különválasztva a két szituációt,,, még egy gyakorló korházban is ki lehet küldeni mindenkit aki nem oda tartozik

beleértve a tanulókat is, A beteghez a tanuló csak a beteg beleegyezésével nyulhat az más kérdés ezt senki nem mondja el.

Az hogy gondolkodjunk nincs ám megtiltva,

Az EKR-ról lényeges milyen tipust alkalmaznak

szalagos itt fix rögzitésű elektródák vannak teljesen elegendő a melltartót középig visszahajtani .kart felemelni és keresztbe

teszik a mellkason a szalagot

az egászségügyben ajánlatos előszőr mindig kérni , nem lehetne megoldani hogy ne vegyem le mert fel fog menni a vérnyomásom.

megemelkedik a pulzusom stb ha a szakszemélyzet csak kicsit segitőkész megoldja ,ha nem fér el mert akár nagy a mell melltartó stb

könnyedén alá tudja tenni

ha nem segitőek nők gyakran visznek két kis törölközöt amit a mellükre tesznek.és ennyi

egy végig kigogombolható felső is megteszi

amit viszont meg kéne tenni,hogy a tapancsok felrakása után betakarni a beteget szinte minden esetben elmarad

terheléses ekg-nál melltartó viselése kimondottan ajánlott lásd korházi tájékoztatókat

némi bordaközi csuszás az elektródák felhelyezésénél jóval pontosabb eredményt ad mint egy full stressz alatt végzett ekg

Bocs most látom régi a topik de már leirtam

2017. szept. 27. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!