Kinek milyen hajhullás elleni szer/hajszesz/sampon vált be a legjobban?
Szia!
Nekem ugyanez a problémám már egy éve. Körülbelül a hajam fele hullott ki, elvékonyodott, száraz, töredezik, stb. Ezt a cikket kaptam egy barátomtól, most készülök majd nekifogni a benne leírtaknak, úgyhogy tapasztalatot még nem tudok írni. Olvasd el, egész meggyőzőnek tűnik.
Remélem segítek vele.
Szia!
Köszi szépen! Igen, meggyőzőnek tűnik, ma fogom először kipróbálni, egy próbát megér.A bőrgyógyászom felírt egy hajszeszt, szóval együtt a kettőt kipróbálom ! Majd jelzek, ha történt bmi pozitív változás! Te is írj, ha bevált!
Nálam 2 éve kezdődött el a hajhullás, aztán egyszer csak megszűnt, de egy idő után újra elkezdett hullani. Agyaltam rajta, hogy mitől szűnhetett meg és arra jutottam, hogy edzéshez anno szedtem vitamint és az szüntethette meg. Így is van mivel 1 hónapja megint vettem 1 adagot és 1-2 héttel a szedés után meg is állt a hajhullás. Egyébként Multi Pro a termék neve. Szerintem a legtöbb hajhullásgátlóba is csak sima vitamin van, de nagyon minimális dózis, ezért nem is használ csak ha szeded 1 évig(vagy talán akkor sem). Hozzáteszem én is kipróbáltam minden félét ( Revalid, Rougj vagy mi a neve), de semmi sem használt csak a nagy adag vitamin.
Egyébként nem is annyira drága, mert 30 adagos kb. 6000 Ft és én kétnaponta szedem. Ehhez képest a Rougj amit az orvos ajánlott kb 30 000 Ft ba volt és semmit nem ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!