Mitől lehetnek rajtam ezek a pattanások (? )?
Figyelt kérdés
Mostanában megjelentek rajtam a dekoltázsom és homlokom pattanások. Nagyon sok apró, kemény. Nem fájnak. Ez nem is lehetne annyira baj, hiszen 16 éves vagyok. Ez ilyenkor normális lenne nem? Csakhogy nekem viszketnek. Nagyon. A homlokom nem, de ott eddig nem voltak pattanások, csak nyáron a sok izzadás meg por miatt. De ilyenkor télen általában teljesen mentes vagyok a pattanásoktól. Akkor most ez mi? Mert anya szerint kétségtelenül pattanások, de nem értem, hogy akkor miért viszketnek ennyire?? Fürdés után még jobban. Mitől lehet?
16/L
2013. jan. 28. 11:31
1/3 A kérdező kommentje:
Ja és sose fehérednek ki vagy ilyenek. Csak kis kemény pattanások(?) .
2013. jan. 28. 11:31
2/3 anonim válasza:
mutasd meg egy kozemtikusnak mert oigy látatlanban nem lehet rá mit mondani. lehet nem is pattanás. A kozmetikus majd megmondja kell-e vele valamit csinálni és hogy mi az.
3/3 anonim válasza:
Gondolom méregtelenit a szervezeted. Mármint bőrön át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!