Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Katéterezés után meddig...

Katéterezés után meddig normális a fájdalom?

Figyelt kérdés
Két hete, hogy műtöttek és egy fél napot bent volt a katéter. Még mindig amikor pisilek fáj( nem annyira mint közvetlen utána de nagyon kellemetlen ). Ez mennyi ideig normális?

2013. jan. 27. 10:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

F/L?

Kérdezd a dokit (gondolom már csak a házidoki elérhető), de biztos tud segíteni! Nekem több mint 1 napot volt bent, de max. két nap alatt helyreállt. Mondták is hogy igyak sokat, mert hígabb vizelet kevésbé csíp, és kisebb a fertőzésveszély (vizelet kimossa a bacikat).

Nők állítólag hajlamosabbak a felfertőződésre.

F29

2013. jan. 27. 21:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi, ma felhívom a dokit mert én is tartok a fertőzéstől. Amúgy lány vagyok:-)
2013. jan. 28. 11:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Remélem mihamarabb megoldódik, jobbulást!
2013. jan. 28. 19:13
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Majd a jövő héten kiderül akkorra kaptam időpontot:-)
2013. jan. 29. 19:23
 5/8 anonim ***** válasza:

Addig meg "kínoznak"? Azaz semmi segítség?

Ez nem normális dolog. Mondtad, hogy fáj?

2013. jan. 29. 19:32
 6/8 A kérdező kommentje:
Betegfelvételen nem igazán tudnak vele mit csinálni ha csak ekkorra van időpont. Ez még egész gyors. Egy UH-ra ha azt kellene esetleg csinálni legalább 3 hónapot kell várni de még egy vérvételre is legalább 4 hetet. Előbbre csak akkor jutsz ha magánrendelésre mész. Sajnos ilyen az egészségügy. Ja és arról már ne is beszéljünk, hogy az időpontoddal is van, hogy ott ülsz órákat mert épp nincs orvos... De köszi, hogy érdeklődtél :-)
2013. jan. 30. 06:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Azt hittem ezt gyorsan ambulánsan ellátják, mert csak egy antibiotikumot írnak fel, aztán az UH ráér, majd ha lesz időpont.

Nekem miután kivették az első ürítés finoman szólva földöntúli élmény volt...

Ebből az érzésből indultam ki, ezért akadtam ki.

Jobbulást!

2013. febr. 1. 23:13
 8/8 A kérdező kommentje:

Szia!Az első pisilés nekem is úgy fájt utána, hogy azt hittem lefordulok a vécéről.

Hát ismerősön keresztül sikerült elintézni tegnap délután, begyulladt a katéter helye, kaptam antibiotikumot. Köszönöm, hogy érdeklődtél még rendes volt tőled. További szép napot Neked:-)

2013. febr. 2. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!