Szerintem ezzel semmi gond nincs, van más is így. Tizenéves koromban a kezem lábam, mint a békáé olyan hideg volt. Most a lányom is kihülő félben (15 éves) van végtagilag.
Sportolj, legyél sokat levegőn, egyél rendszeresen ennyi a dolgod :-).
2013. jan. 27. 10:31
3/12 QueenRavenna válasza:
Minden nap kardio edzés!
2013. jan. 27. 10:34
4/12 anonim válasza:
Menj el vérvételre, lehet van egy kis vérszegénységed, de akár pajzsmirigy alulműködésre is utalhat. Persze lehet semmi bajod, de jobb a biztonság.
2013. jan. 31. 19:16
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2013. jan. 31. 20:06
6/12 anonim válasza:
Szerintem semmi gond nincs veled, én is ilyen vagyok 23 évesen és ilyen is maradok.
2013. jan. 31. 22:13
7/12 anonim válasza:
Te is csak másoknak akarsz megfelelni,nem elégedsz meg magaddal. Mindenki fogadja el magát olyannak,amilyen.
2013. febr. 4. 13:14
8/12 anonim válasza:
Én is azt mondom, hogy vizsgáltasd ki magadat, mert nem normális ilyen fiatalon hideg kéz láb. Ez valóban rossz vérkeringés miatt van
2013. febr. 19. 18:25
9/12 anonim válasza:
Dohányzol?
Ha igen,sürgősen letenni!
Ha nem,akkor igyekezz ne izgulni annyit,valszeg alapból van benned vmi folyamatos feszültség.A fallabdának nem hiszem,hogy van hozzá köze,a sport az csak jót tesz.És ahogy írták,kardiózhatnál,mert az javítja a vérkeringést.És ha nem múlik el mégsem,akkor tényleg el kéne menni dokihoz.
2013. márc. 1. 19:02
10/12 anonim válasza:
velem is ugyanez van... rendszeresen sportolok, mégis jéghidegek a végtagjaim..voltunk dokinál, megállapította, hogy rossz a vérkeringésem, nagyon alacsony a vérnyomásom..1-2 éve még olyan meleg volt mindenem, télen én "melegítettem" a másikat..és nem tudok ez ellen semmit se tenni:/ nagyon zavar, és mást is. szóval megértelek:/.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.