Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 14 évesen hideg végtagok. Mi...

14 évesen hideg végtagok. Mi a teendő?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok, nagyon hideg a kézfejem és a lábfejem is. Ha izgulok csak még hidegebb lesz.

Ez ugye rossz vérkeringésre utal. Heti kétszer járok fallabdázni, ha ez számít valamit. Mit tegyek?

Sokan undorodnak tőlem, ha hozzájuk érek és ez nagyon rosszul esik.

2013. jan. 27. 10:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
13%
Nem kell egész nap a gép előtt görnyedni....
2013. jan. 27. 10:24
 2/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ezzel semmi gond nincs, van más is így. Tizenéves koromban a kezem lábam, mint a békáé olyan hideg volt. Most a lányom is kihülő félben (15 éves) van végtagilag.

Sportolj, legyél sokat levegőn, egyél rendszeresen ennyi a dolgod :-).

2013. jan. 27. 10:31
 3/12 QueenRavenna ***** válasza:
34%
Minden nap kardio edzés!
2013. jan. 27. 10:34
 4/12 anonim ***** válasza:
53%
Menj el vérvételre, lehet van egy kis vérszegénységed, de akár pajzsmirigy alulműködésre is utalhat. Persze lehet semmi bajod, de jobb a biztonság.
2013. jan. 31. 19:16
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2013. jan. 31. 20:06
 6/12 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem semmi gond nincs veled, én is ilyen vagyok 23 évesen és ilyen is maradok.
2013. jan. 31. 22:13
 7/12 anonim ***** válasza:
5%
Te is csak másoknak akarsz megfelelni,nem elégedsz meg magaddal. Mindenki fogadja el magát olyannak,amilyen.
2013. febr. 4. 13:14
 8/12 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, hogy vizsgáltasd ki magadat, mert nem normális ilyen fiatalon hideg kéz láb. Ez valóban rossz vérkeringés miatt van
2013. febr. 19. 18:25
 9/12 anonim ***** válasza:

Dohányzol?

Ha igen,sürgősen letenni!

Ha nem,akkor igyekezz ne izgulni annyit,valszeg alapból van benned vmi folyamatos feszültség.A fallabdának nem hiszem,hogy van hozzá köze,a sport az csak jót tesz.És ahogy írták,kardiózhatnál,mert az javítja a vérkeringést.És ha nem múlik el mégsem,akkor tényleg el kéne menni dokihoz.

2013. márc. 1. 19:02
 10/12 anonim válasza:
velem is ugyanez van... rendszeresen sportolok, mégis jéghidegek a végtagjaim..voltunk dokinál, megállapította, hogy rossz a vérkeringésem, nagyon alacsony a vérnyomásom..1-2 éve még olyan meleg volt mindenem, télen én "melegítettem" a másikat..és nem tudok ez ellen semmit se tenni:/ nagyon zavar, és mást is. szóval megértelek:/.
2013. máj. 21. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.