Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez vírus lehet? Lent: tüneteim?

Ez vírus lehet? Lent: tüneteim?

Figyelt kérdés

- erőtlenség, úgy érzem nincs energiám több napja

- picit nyomott a fejem tegnapelőtt, meg most is

- ma reggel, mikor felébredtem, nagyon melegem volt. (lehet hőemelk.?)

- fogyókúrán vagyok, és rászoktam az édesítőtablettára... és maroknyi számra ettem a napokban, tudom milyen egészségtelen! De ment a hasam rendesen, utánaolvastam és azt olvastam hogy az édesítőtől megy az ember hasa, szóval gondolom emiatt mehetett

- tegnap és azelőtt volt egy kis nehézlégzésem... próbálok kevesebbet cigizni a fogyival egyetemben, tegnap pl 1 szálat annyit se szívtam el!

de eddigi éveim alatt egyszer nem jött elő nehézlégzés

- most picit megint nyom a fejem

Ez vírus lesz vagy a sok édesítőtabletta is okozhat ilyen tüneteket?

Miért vagyok ilyen erőtlen és gyenge?

2013. jan. 27. 10:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy okozhat-e ilyet az édesítő tabletta, soha eszembe nem jutott ilyenhez folyamodni, te se tedd!

Egy kezdődő vírusfertőzés is okozhat ilyen tüneteket.

De én azt mondom, ha fogyókúrázni szeretnél és nem érzed jól magad, inkább konzultálj a háziorvossal és ő mindkettőben tud neked segíteni.

2013. jan. 27. 10:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet az édesítő túladagolása is, de én arra gyanakszom hogy ez a fogyókúra túl erős, úgy értem hogy túl gyors fogyókúrába kezdtél, ilyen tünet előfordulhat a túl alacsony szénhidrátbeviteltől. Heti 1 kg-nál több a fogyás akkor az el van baszva!
2013. jan. 27. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!