Melyik az a hashajtó, ami nem okoz hascsikarást? Ittam már anyalevél teát, és a Stadalax-ot, meg a Guttalax cseppet is használtam, de mindkettőnél görcsösen indult a dolog.
Olyankor szokott görcsöket okozni a hashajtó, ha nagymértékű a székrekedés, ha sok széklet van felhalmozódva.
Én a Szennateát ittam, amit különböző erősségűre lehet megcsinálni. Ha 1 filterrel csinálja az ember, akkor inkább lágyít csak és mindenféle görcs nélkül szépen kitisztít, ha erősebbet, 3 filterrel csinálja az ember, mert mondjuk akkora a székrekedés mértéke, akkor előfordul, hogy nagy görcsölések közepette tisztul ki az ember.
Én tudom neked a Szennateát javasolni. Ne a legerősebbet, hanem egy közepeset vagy egy gyengét csinálj belőle és akkor talán nem lesz görcs. Nekem nem volt a gyengébbtől.
A dobozra minden rá van írva, hogy hogyan lehet elkészíteni, nekem a háziorvos ajánlotta amúgy.
El kell találni. Volt tényleg nekem is, hogy az egyiknél baromira begörcsöltem, de akkor tényleg nagyobb mértékű volt a székrekedésem, nagyobb volt az adag is, de a gyengébbnél nem volt görcsölés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!