Találkoztatok már Akromegális (óriásnövés) férfival/nővel?
Figyelt kérdés
Tényleg olyan durva ez a betegség a külsőn, mint ahogy leírják? Esetleg van ilyen a környezetetekben és, ha igen akkor Ő, hogy viseli?2013. jan. 23. 21:43
1/13 anonim válasza:
óriásnövés nem akromegália. az a gigantizmus(akkor jeletkezik, amikor a csontok növekedése alatt megnő a növekedési hormon.). aki akromegália pedig ha a csontok növekedése lezárult és utána növekedik meg a növ.hormon(kifejezettebb a kezeken, lábakon fülön és orron). bocsi de ezt muszáj tisztázni mert a kettő nem ugyan az, habár az oka igen. amúgy nem találkoztam még ilyennel, de isemrek magas 2 m feletti embereket
2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy javítottál.
Sok helyen a durva arcvonásokról, torzuló arcról olvastam ezzel kapcsolatban és érdekelt volna, hogy mennyire látványos.
2013. jan. 23. 22:00
4/13 anonim válasza:
5/13 A kérdező kommentje:
Előfordulhat, hogy akromegália miatt az egyik szemünk nem szimmetrikus a másikkal hanem mondjuk a baloldali kicsit feljebb van és mintha picit zártabb is lenne...?
2013. jan. 23. 22:58
7/13 A kérdező kommentje:
Nem tudok róla csak olvastam egy cikket erről és ezért érdeklődök ezzel kapcsolatban. Én csak azt kezdtem észrevenni magamon, hogy egy minimálisan a bal szemem mintha 1 mm-el feljebb lenne, mint a jobb. Állítólag ezt észre se veszik rajtam én is akkor vettem észre magamon amikor fáradtan a tükörbe néztem vagy egy fotóra jobban ráközelítettem.
2013. jan. 23. 23:11
9/13 A kérdező kommentje:
Viszont az arcvonásaim egyáltalán nem ilyen durvák, mint itt a képeken az uraknak...Sőt állítólag egész helyes vagyok. Ennek a "problémának" az okát keresem ezen az úton. 25 éves vagyok.
2013. jan. 23. 23:13
10/13 anonim válasza:
Még csak 25 éves vagy. Nézz tükörbe 10 év múlva, akkor már biztos látszanak majd a kezdeti torzulások. És még később talán már nem is mernél tükörbe nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!