Felkaron és mellkason lévő pattanásokat hogyan lehet eltüntetni?
Figyelt kérdés
Szerintem attól alakultak ki hogy gyakran futok és beleizzadok a ruhába. De mit tegyek ellene hogy elmúljon?2013. jan. 23. 21:40
2/3 anonim válasza:
Próbáld ki, hogy alkoholos tonikkal vagy fertőtlenítővel végtörlöd a területet futás előtt, akkor talán lecsökken a kórokozók száma, és nem szaporodnak el az izzadságban annyira, meg fürdés után is. És ne műszálas ruhában fuss, hanem valami jól szellőző pamutban. Hátha bejön, egy próbát megér.
3/3 anonim válasza:
Bőrtgyógyász nem sokat tud. Éne lmentem hozzá mert már jó ideje kűzdök az arcomon és a hátamon. Kiírt valami gyógyszer otthagytam a patikában 20 ezer forintot. Ez egy havi adag volt. Egy hónap múlva visszamentem kb semmi változás nem volt, annyi, hogy a szám mellékhatásként írtóra kiszáradt. Akkor felírt még egy adagot amit kifelé menet a kukába dobtam. Ez volt áprilisban, majd jött a nyár a napsütés és sokkal szebb lett az arcom. Azóta a hátamon szinte teljesen eltűntek az arcomon sajnos nem. Mindn este alkoholos tonikkal mosom de nem elég :( Többször is mondták, hogy ki kéne próbáljam a szoláriumot, de lusta vagyok elmenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!