Több fórumban olvastam hogy bizonyos cuccokkal 4-5cm növekedést értek el nekem jól jönne a jelenlegi 182cm magasságomhoz. Az még kevésbé zavar hogy 1-2 mai lány is van 175 és alig tűnök nagyobbnak! Viszont az hogy a tipikus kis lúzer csemeték 16 évesen már 185 felett vannak az igen. Ki szúrt már CJC 1295 DAC vagy Ghrp6-ot?
Basszus kérdező, akkor állíts össze egy étrendet, és menjél lefele a konditerembe edzeni, ha nem akarod hogy kisgyereknek tűnjél. Ha nincs egy férfias testalkatod, akkor aki az alapján ítél 190cm magassággal is kisgyereknek fog nézni...
2013. jan. 22. 16:23
12/19 anonim válasza:
Ezt úgy hívják, hogy genetika, ezen ha fejen állva tapsolsz se tudsz változtatni. Ha a buszon meg sok a náladnál magasabb, akkor járj kocsival, vagy gyalog. 195 magasan meg nem a legkényelmesebb buszozni, én tudom.
2013. jan. 22. 16:28
13/19 anonim válasza:
vagy szard le őket vagy ha beszólnak akkor gyűrd pofán őket...a 182 cm az teljesen átlagos,és ez genetika nem tudsz mit tenni...ez van,törődj bele,a magasságnak is legalább annyi hátránya van mint előnye...
2013. jan. 22. 22:27
14/19 Redaler2 válasza:
Szerintem neked nem kellene ilyen szerek én örülnék ha legalább olyan magas lenék mint te én leragadtattam 169 cm magasságon és a csajok kiröhögnek mondjuk magamat nem tartom szépnek se és hát a magasságom meg a kinézetem elégé nevetség tárgyává tesz és az is zavar hogy csak nálam magasabbak vesznek körül akik 180-200 cm között vannak én meg a kis törpe kódorgok közöttük és nem találom a helyem a világba ha tehetem ki se megyek az emberek közé mert a sok magas ember közt én nevetséges vagyok a csajok is mind magasabbak nálam és még az a pár alacsonyabb is magas pasikat keresi mert még számukra is égő a hozzám hasonló magasságú pasi.17 éves vagyok és nem is fogok nőni egyedül eléldegélek mert úgyis csak nevetség tárgya lenék.
2013. okt. 19. 19:03
15/19 anonim válasza:
Redaler2
Téged csak pofán kéne verni úgy istenesen, és beleordítani az arcodba: "TE EGY KIB*SZOTT FÉRFI VAGY, VISELKEDJ IS ÚGY!" Tudod, hány alacsony és csúnya hím járkál az utcán jobbnál jobb nőkkel? És nem, nem a gazdagokra gondolok. Hanem akik kihozzák magukból a maximumot. Ha rossz a kinézeted, változtasd meg! Étkezz egészségesen, és járj le a konditerembe. Menj el egy normális fodrászhoz, hogy kezdjen valamit a fejeddel. Igyekezz normálisabb ruhákban járni, amennyire a pénztárcád engedi. A kinézetedből már is kihoztad a maxot. De ami ennél is fontosabb, hogy NE LÉGY GYÖKÉR! Az egész kommentedből süt a depresszió. A szar hozzáállással a szar dolgokat vonzod be az életedbe. Melyik csajnak kell olyan pasi, aki ahelyett hogy próbálkozna, siránkozik, hogy nincs csaja? Nem soknak. Ahogy neked sem kéne depis csaj. Olvass önfejlesztő irodalmat, legyél sokat társaságban, járj el bulizni, és szépen lassan ki fogsz alakulni, jófej leszel. Csak tegyél érte.
2013. okt. 21. 21:23
16/19 Redaler2 válasza:
Már megoldottam problémámat lemondtam a csajokról és máris jobb lett a kedvem meg úgy minden egy halom problémától szabadultam meg így.
2013. nov. 26. 18:16
17/19 anonim válasza:
Ez viszont később egyéb problémákat fog okozni... nézz csak rá néhány keresztényre.
2013. nov. 27. 16:08
18/19 anonim válasza:
183 cm vagyok, nekem nincs bajom ezzel a mérettel.
2014. dec. 9. 11:37
19/19 anonim válasza:
Ien hűlyeségeket bolondságokat még soha az eletemben,nem hallottam.16F vagyok Alig 160 cm Mégis 180 cm,Csajókat szedek fell.Hova fajul a világ!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!