Csuklós vagy felkaros vérnyomásmérőt vegyek?
Figyelt kérdés
93 kg vagyok jelenleg, a felkaros épp hogy átéri a karomat, viszont nem tudom, hogy mennyire mérheti pontosan, mert eleve feszül a karomon.
Most kéne vennem egy új vérnyomásmérőt. A csuklós mennyire pontos? Magas vérnyomásom van, úgyhogy fontos, hogy pontos legyen.
(Illetve láttam, hogy az Omron felkaroshoz lehet kérni extra mandzsettát, ez plusz pénzbe kerül? mennyibe kb?)
2013. jan. 21. 09:52
1/9 A kérdező kommentje:
Illetve hogy kell hitelesíteni egy vérnyomásmérőt? Megveszem és hova menjek vele?
2013. jan. 21. 09:53
2/9 anonim válasza:
Szerintem a felkaros pontosabb, de ízlések és pofonok...arról meg nem halottam még, hogy hitelesíteni kéne-e, vagy szükséges e...
3/9 A kérdező kommentje:
Szerintem kell. Azért az gáz, ha mérek vele 120/60-at, közben meg 140 a vérnyomásom...
2013. jan. 21. 10:00
4/9 anonim válasza:
A felkaros pontosabb. Persze legjobban egy nem digitálissal járnál.
5/9 A kérdező kommentje:
Azzal meg árban nem járnék jól, fonendoszkóp is kellene hozzá.
Nem olcsó mulatság..
2013. jan. 21. 11:08
6/9 anonim válasza:
Egészségügyben dolgozom, csakis a felkaros jöhet szóba, ha pontos adatokat akarsz. Mielőtt megveszed, nézd meg hogy mekkora az átmérő, mert vannak kisebbek, nagyobbak. Csuklós semmiképp nem jó, az max gyerekjátéknak vagy hipohondernek való.
7/9 A kérdező kommentje:
És ha extra méretű mandzsettát kérek hozzá, az vajon plusz pénzbe kerül?
Nincs rá sok pénzem sajnos, de muszáj mérnem..
2013. jan. 21. 11:18
8/9 anonim válasza:
Én épp a héten vettem új mandzsettát, mert kiszakadt a régi, a klinikai gyógyászati boltban 2600 Ft volt.
9/9 anonim válasza:
A hitelesítés végett kérd meg az orvosod és az övével letesztelitek. Vagy létezik illetékes szervisz, ahol ezt letesztelik bizonyos fizetségért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!