Van itt olyan, akinek már volt gipszbe téve a lába?
Van pár jó tanácsod, hogyan lehet minél jobban kibírni benne?
Köszönöm! :)
Köszi, ment a zöld kéz! :)
De, hogy lehet ezzel a járósarkas járógipsszel normálisan menni? Több centivel magasabb a gipszes lábam, alig tudok vele menni.
Szurik neked nem fájtak nagyon a hasadba?
Én másik válaszoló vagyok :)
Én nem kaptam szurit, és a sarkas járógipsszel kifordítva közlekedtem :D
a lábam kifelé állt így könnyebb volt...
Mikor levették nem bírtam ráállni és azt hittem örökre rongylábam lesz :D
Mondtam is a röntgenes nőnek, hogy remélem nem teszik visza, és ezek a rámszáradt gipszdarabok se úgy fognak megmutatkozni a felvételen mintha sebek lennének :D
Az orvos aki leszedte a lábamról, ráadásul a hülye flexxel vagy mivel belevágott a bokámba.... Szóval kegyetlen volt, utána fürödni se nagyon tudtam mert rettenet csípte a víz a lábamat
Én voltam az első.
Igen, nekem is így volt. Levétel után még egy hónapig kifordított lábfejjel jártam, mintha gipszem lenne, annyira megszoktam:)
Szóval megszokod, simán lehet vele haladni.
Kifordított járás, bele lehet jönni elég hamar.
Nagy zoknit rá kell húzni és akkor nem is látszik annyira odakint, hogy el van törve a lábad.
Szuri nekem nagyon rossz volt, de hát kellett és kész.
És nektek nem fázott illetve viszketett a gipszben a lábatok?
Nekem nagyon fázik, még idebent a lakásban is, ha meg ráhúzok egy zoknit elölre, akkor meg rögtön viszket, gondolom, úgy nem levegőzik azért.
Csináltak.
De előbb feltették a járót és utána röntgenezték meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!