Mindent lefertőtlenítettem ennek ellenére elfertőződhetett?
Figyelt kérdés
A minap egész pontosan 3 napja rámjött ismételten az "elmebaj" és elkezdtem vagdosni pengével a hasamat.Úgy értem leakartam vágni a nagy dagadt hasamat ezért fogtam magam lefertőtlenítettem jóddal 1 pengét és elkezdtem vágni a hasamat a csík mentén amit elötte berajzoltam 1 filcel.De amikor pár centit haladtam és méllyebre került a penge fájt és abbahagytam.Ma nagyon fájt néztem és a vágáskörül lila és zöldes foltok vannak.Lefertőtlenítettem a pengét és ennek ellenére elfertőződhetett?Egyébként folyamatosan koplalok és edzek, hogy végre elérjem a hőn áhitott testet amivel végre boldog lehetnék és végre szeretnének az emberek de nem megy folyton berajzolgatom filcel honnét mennyit kéne lefaragni és ütöm is a hasam mert utálom néha olyan érzésem van , hogy ezzel belsővérzést is okoztam magamnak de a tükörbe mégis egyre dagattabnak látom magam és nem beképzelem mert a mérleg is többet mutat.Tudom a vagdósós dolog miadt azt gondoljátok nem vagyok normális de már nagyon elvoltam keseredve.Szóval a kérdésem, hogy elfertőzödött? megsértettem valamit?ha elmennék orvoshoz mit mondjak, hogy történt?2009. aug. 30. 20:46
11/11 A kérdező kommentje:
sziasztok! nem mentem el vele orvoshoz de már szépen begyógyult és a gyulladás is lement róla ..
2009. okt. 10. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!