Koponya MR és MRA vizsgálat eredménye: A jobb oldali frontalis kamraszarv mellett egy 4x3 mm-es éles conturú, liquointens képlet ábrázolódik. Mit jelenthet ez?
A webbeteg.hu-ra regisztráltam több, mint egy hete, de még mindig nem kaptam meg az e-mailt az aktiváláshoz.
Hát elég nagy baba voltam, 4kg. Illetve, ha jól tudom, rám volt tekeredve a köldökzsinór, de ez nem okozott komplikációt, vagyis nem fulladtam tőle, vagy ilyesmi.
A fejfájásom meg nem is normális fejfájás(tehát nem belül, a fejem fáj, mint normális esetben szokott), inkább olyan, mintha a fejbőr fájna, de csak egy bizonyos területen. Nyomásra is. Annyit mondott az orvos, hogy vegyek be fájdalomcsillapítót, de nem megoldás az sem, hogy ezekben a fejfájós időszakokban az órát lesem, hogy mikor vehetem be a következőt. A diklofenák hatott leginkább, de azt sem szabad huzamosabb ideig szedni. Ha nem tudom elcsípni időben, begörcsöl a fejem egész jobb oldala a nyakamat is beleértve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!