Füldugulás, mit csináljak?
Semmit ne csinálj ,mert csak ronthatsz a helyzeten .
Vissza szokott ez állni egy idő után .Ha nem,akkor fordulj orvoshoz .
Szia!
Régi módszer, még úgy 15 éve a dokim azt mondta hogy szódabikarbónás vizet csepegtessek bele. Azonnal elkezd "recsegni" a füled. Oldja a fülzsírt rendesen. És ezt írják ki a dokik a fülmosás előtt is. Nekem egy hétig ezt kellett csepegtetnem, mert be volt száradva a fülzsír a fülembe és ez feloldotta. Majd ezután mosták ki.
Most ugyanez a problémám, de már gyógyszertárban keverik ki ezt a csepegtetős szódabikarbónás vizet. A gyógyszertári neve otogutta peroxidi, nagyon olcsó csak 159 ft és szerintem ez csak az üvegcse ára igazából, mert ami benne van az csak 10 ml víz, meg egy késhegynyi szódabikarbóna.
Szerdán kell vissza mennem kimosatni, de igazából már ez is használt, mert már jobban hallok mint előtte, és mikor egy kis vattával megtöröltem a fülemet, akkor rengeteg fülzsír volt rajta, szóval tutira kioldja. Azt a 159 ft-ot nagyon megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!