Körömgomba kezelése Q-kapcsolt lézerrel?
Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Állítólag csak egyetlen alkalommal szükséges a kezelés és nem kell gyógyszereket szedni mellette.
Nehogy valami nagy hűlyeséget írjak,utána olvastam,mert még
én sem hallottam ilyenről .Az ilyen fajta gyógitás valóban
leteszik,egy cím is meg volt adva Budapesten .Lézerrel
elölik a gombákat,a gyógyulás 4-6 hónapot is igénybe vesz.
A teljes gombás köröm ,csak a lenövés után tünik el
teljesen.ez akár 1 évet is igénybe vehet.A vissza fertőződés esélye igen nagy .Gyógyszereket nem kell szedni
de az új körmöt is tanácsos még gömbölő szerrel kenegetni .Gondolom én .Ezért én ebben valami nagy csodát nem látok .
#1 "mert nem ügyelt a lábhigiéniára, cipőkezelésre, stb."
Azért ez nem igazán így van. A körömgomba kb. olyan mint a herpesz, elkapod mástól (uszodában/zuhanyzóban), nem pedig higiéniai mulasztás eredménye. És amikor megfertőződsz vele, nincs külső jele, csak hetekkel/hónapokkal később. Akkor pedig már bármennyire ügyelsz a higiéniára nem fog elmúlni. Max. a kezelés lehet hatásos + elégetni az összes cipőt/zoknit, amit eddig hordtál.
Sok esetben semmi köze nincs a higiéniához és a fertőtlenítéshez.
Én 4 éve küzdök az egyik körmömön gombával, ezalatt a 4 év alatt sok mindent kipróbáltam, de semmi sem segített. A zoknikat 90 fokon mosom, a cipőket 2 havonta fertőtlenítem. Semmit sem ér. Soha nem volt gombás fertőzésem sehol, se herpesz, se semmit, ezt a dolgot egyszerűen nem tudják kikezelni, bármilyen gyógyszert veszek be vagy bárhogy táplálkozom.
Kérdező, a lábhigiénia alatt nem azt értettem, hogy valaki nem mos lábat. Nyilvánvaló, hogy fertőződünk (kapcsolatba kerülünk) valahol, elvégre nem gombatelepekkel a testünkön/testünkben születünk.
A kezelés általában két oldalú (külső és belső). Aki csupán gyógyszert szed, és esetleg pluszban még gyógyszertári forgalomban kapható készítményekkel kenegeti a tisztítatlan (szintén nem lábmosásról beszélek) gombás lábkörmét, az soha nem fog megszabadulni a körömgombájától.
Szakmájához értő, JÓ pedikűröshöz kell menni. Ezerszer többet ér, mint bármelyik bőrgyógyász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!