Miért nem találnak semmi bajomat?
Figyelt kérdés
Mitrális prolapszusom van, aminek ugye az egyik tünete a szapora szívverés. Na már most nekem van, hogy tök lassan és gyengén ver, hogy nem is érezni a pulzusomat. Ilyenkor elkezdtek szédülni is. Tök sok orvos vizsgálta már a szívemet és mindent tök rendben találtak. Akkor miért van ez?
Voltam egy csomó más vizsgálaton is , sehol nem találtak semmit. Ma jött meg az eredmény, hogy rákos sem vagyok.
2013. jan. 14. 13:56
1/5 A kérdező kommentje:
*elkezdek szédülni
2013. jan. 14. 13:57
2/5 anonim válasza:
Tök öröm: tök egészséges vagy tök ezek szerint. :))
3/5 anonim válasza:
Akkor nem szervi bajod van - hál' Istennek- hanem pszichés lehet: szorongás, stressz,alváshiány, túlpörgés. Enyhe nyugtatókkal próbálkozhatsz, melyek oldják a benned lévő feszültséget.
4/5 anonim válasza:
ezt a mitrális prolapszust te magad diagnosztizáltad az internet segítségével?
ha "tök"sok orvos megvizsgált és az összes eredmény negatív, akkor valószínűbb, hogy szorongás, stressz (nem kizárt azért, mert azt hiszed beteg vagy...)
5/5 A kérdező kommentje:
Csináltak szívultrahangot és ott mondták...
2013. jan. 14. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!