Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nem találnak semmi bajomat?

Miért nem találnak semmi bajomat?

Figyelt kérdés

Mitrális prolapszusom van, aminek ugye az egyik tünete a szapora szívverés. Na már most nekem van, hogy tök lassan és gyengén ver, hogy nem is érezni a pulzusomat. Ilyenkor elkezdtek szédülni is. Tök sok orvos vizsgálta már a szívemet és mindent tök rendben találtak. Akkor miért van ez?

Voltam egy csomó más vizsgálaton is , sehol nem találtak semmit. Ma jött meg az eredmény, hogy rákos sem vagyok.

2013. jan. 14. 13:56
 1/5 A kérdező kommentje:
*elkezdek szédülni
2013. jan. 14. 13:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Tök öröm: tök egészséges vagy tök ezek szerint. :))
2013. jan. 14. 14:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor nem szervi bajod van - hál' Istennek- hanem pszichés lehet: szorongás, stressz,alváshiány, túlpörgés. Enyhe nyugtatókkal próbálkozhatsz, melyek oldják a benned lévő feszültséget.
2013. jan. 14. 14:06
 4/5 anonim válasza:

ezt a mitrális prolapszust te magad diagnosztizáltad az internet segítségével?

ha "tök"sok orvos megvizsgált és az összes eredmény negatív, akkor valószínűbb, hogy szorongás, stressz (nem kizárt azért, mert azt hiszed beteg vagy...)

2013. jan. 14. 15:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Csináltak szívultrahangot és ott mondták...
2013. jan. 14. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!