Nagyon sok a gyomorsavam. Kezdődő nyombél, gyomor nyelőcsőfekély és reflux. Sok a gyógyszer allergiám, akut ödéma, segéd és vivő anyagra. Tudnátok természetes savcsökkentőt, nem gyógyszert? Esetleg ami Nektek is bevállt?
Bármilyen megoldás tanács érdekelne.
Keserű fémes íz a számban. Apo-Famotidin 40mg szedek.
2 óránként eszek nagyon keveset. Gyomorvédő teát iszok,meg lúgosító teát felváltva. Közben Salvus vizet kortyolgatok. Jobb oldali bordaív alatt állandó szúró fájdalmam van...evésre fokozódik majd utána kicsivel jobb. Van,hogy nehéz a nyelés is,mintha a nyelőcső gyűrűje és vége be lenne gyulladva..nem akar úgy működni. Nagyon rosszul vagyok. Ezzel a kevés evéssel sokat fogytam. :(
Nagyon félek az orvosoktól. Utoljára Controlockt-tól 12 óra múlva lettem iszonyúan rosszul. Allergiás vagyok arra is. Bármilyen tanácsnak tapasztalatnak nagyon örülnék és hálás lennék!
"Jobb oldali bordaív alatt állandó szúró fájdalmam van...evésre fokozódik majd utána kicsivel jobb."
Ez gyanúsan epekőre utaló jel. Gyomorsav ellen nekem a szódabikarbóna (gyógyszertári) jött be.
Mielőtt elkezdődött az egész, nagyon sárga színű hasmenésem volt egész nap. Ügyeleten azt mondták epe...vagy hasnyálmirigy gyulladás. Átküldtek Szegedre,hogy megműtsenek. Ott vissza küldtek,mert nem láttak ultra hangon semmit. A panaszaim ugyan-úgy megvannak. Szeged szerint epekő és tágulat kilőve.... A vérképem jó. Ugyan ezeket a tüneteket a nyombélfekély is csinálhatja. Úgy gondolom,szigorú diétával meg kell,hogy gyógyuljon...
Másik komment: 5 akut gége ödéma után szerintem mindenki félne az orvosoktól és gyógyszerektől. :( Nálunk sajnos a kórház bezárt... Ahová tartozunk ott nem szívesen látnak el bennünket sajnos. Itt nem a betegért vannak az orvosok. :((((
Azért köszönöm szépen a válaszokat. A gastro-t pedig meg fogom nézni,köszönöm. Szép napot Nektek!
Hogy vagy azota? Megirnad mi volt a problema es mi hozott helyre?
Sajnos nekem is nagyon faj jobb oldalt bordaiv alatt, elotte gyomorproblemaim voltak, ezert en is nyombelfekelyre gyanakszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!