Mi az a Stanozolol?
A barátom kondizik lassan 3 éve és tegnap találtam a fiókjában két dobozt amire az volt írva hogy Stanozolol és valami La Pharma (szerintem a gyártó). Megkérdeztem tőle hogy ez micsoda, ő erre nevetett és annyit mondott vitamin.
De valamiért sejtem hogy ez nem vitamin hanem szteroid. Ha ez szteroid mennyire lehet káros a barátomra? Vagy lehet tőle valami baja? lebeszéljem róla? 17 éves.
Első vagyok.
Egy kis idézet a farmakológia könyvből:
"Mellékhatások: Az androgének tartósan, nagy adagban adva csökkentik a gonadotropin szekréciót, ami nőkben menstruációs zavarokhoz, férfiakban azoospermiához, akár a here méretének csökkenéséhez vezethet. A tartós androgénkezelés további mellékhatásai lehetnek az erythrocytosis, férfiakban acnék kialakulása, gynecomastia, Na-retenció és ödéma. A C17-alkilszármazékok (min pl. a fent említett szer) ezen túl egyértelműen és bizonyítottan cholestasist, icterust, májfunkciózavarokat, májenzimeltéréseket okoznak, csökkentik a HDL és növelik az LDL-szintet, fokozzák a májtumorok kialakulásának veszélyét. Felvetődik a cardiovascularis betegségek fokozott rizikója is. További lehetséges mellékhatás az alvási apnoe és viselkedési zavarok (agresszív magatartás és egyéb pszichés elváltozások)."
Szótár:
azoospermia=nincs hímivarsejt az ondóban --> terméketlenség
acne=pattanás
gynecomastia=férfianál az emlő megnövekedése
icterus=sárgaság
cholestasis=epepangás
cardiovascularis=szív-érrendszeri
Az lesz, hogy a barátod f.szán tönkre fogja magát tenni. Aztán majd mikor 25 éves korára elsorvadnak a heréi és melle nő, valamint szétb.szódik a mája, akkor majd sírhat.
Ettől még szeretheted őt, csak a legtöbb értékrend szerint nevetségesen hülye szegény, persze csak vicces értelemben.
Gyógyszert szedni egészségesen, ez igen legényes! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!