Cukorbeteg lehetek, vagy vérszegény?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok.Egy ideje észrevettem,hogy lábaim jéghidegek.Veszek meleg fürdőt,picit felmelegszik,utána vissza jéghidegre,hiába van rajtam a legvastagabb zokni,van,hogy kettő is van,semmit sem ér.Az előbb utána olvastam és elég jól megijedtem.Napi 24 órában,fáradt vagyok,rosszul alszom,szédülök,és hányingerem is van 2 naponta esténkét,mikor lefekszem aludni,semmire sem tudok odafigyelni..minden igaz rám,amit olvastam... 16/L2013. jan. 12. 22:51
1/7 anonim válasza:
Inkább vérszegénységet mondanám, de egyik haveromnak alacsony vérnyomás okozza a fáradékonyságot meg neki a keze hideg nagyon, állítása szerint. És neki alacsony vérnyomást állapítottak meg anno.
2/7 A kérdező kommentje:
Minél előbb elmegyek orvoshoz!Köszönöm választ! :)
2013. jan. 12. 22:58
3/7 anonim válasza:
Van cukorbeteg a családodban, vagy miért gondoltál erre? A tüneteid szerencsére nem utalnak rá, szóval ne ijedj meg. A vérszegénység valószínűbb, de lehet stressz vagy más is, a hideg kéz-láb lehet alkati is. Egy vérvétel viszont biztos nem árt.
4/7 anonim válasza:
Inkább vérszegénység vagy pajzsmirigy alulműködés, menj el vérvételre.
5/7 A kérdező kommentje:
mindig szomjas vagyok,nemi betegségek folyton visszatérnek ezért gondolom,hogy cukorbeteg.Nem tudok róla,hogy lenne,de megyek orvoshoz,minél előbb!Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2013. jan. 12. 23:23
6/7 anonim válasza:
Az lenne a legjobb ha mindezt az orvosodnak mondanád el, ő biztosan tudja mi a bajod... Mi nem vagyunk orvosok, csak találgatásokat írunk. De előzd meg mielőtt komoly lenne a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!