Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Férjem hónalja fürdés után is...

Férjem hónalja fürdés után is izzadságszagú, de mitől?

Figyelt kérdés
Naponta tisztálkodunk, de észrevettem, hogy már másnapra erősen izzadt szaga van és ezt szóvá is tettem,mire meglepődve mondta, hogy nemrég zuhanyzott, megismételte, de a szag csakizzadásgátlőval tűnt el. Néhány óra múlva viszont ismét érződött. Szörteleníti a hónalját, nem lehet ez a gond, de akkor mi? Segítsetek már!
2013. jan. 12. 19:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
38%
Dezodorok helyett próbáljon meg inkább babahintőport használni.
2013. jan. 12. 19:06
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen, épp most olvastam erről, de érdekesmódon ez csakmost jelentkezett néhány napja, pedig semmi változás nem volt az életében, gondolok itt betegségre, diétára..
2013. jan. 12. 19:10
 3/11 anonim ***** válasza:
Gomba esetleg?
2013. jan. 12. 19:12
 4/11 anonim ***** válasza:
52%
Talán valami miatt mostanában stresszesebb, feszültebb? Nekem - nő létemre - akkor szokott előfordulni, ha nagyon feszült, ideges vagyok.
2013. jan. 12. 19:14
 5/11 A kérdező kommentje:
A gombára gondolok most....azt hiszem elmegyünk bőrgyógyászhoz, met nagyon erős és zavaró!
2013. jan. 12. 19:27
 6/11 anonim ***** válasza:
87%

Nem evett currys ételt? Vagy kurkumával ízesítettet? A curry fűszernek és társainak eleve izzadságszaga van.

Én is majd megzavarodok utána két napig a bűzömtől, ha nagy ritkán eszem ilyen ételt.

2013. jan. 12. 19:58
 7/11 anonim ***** válasza:
40%

Ez nem gomba ,és ne menjen sehova .Időközben is változnak a férfiak.Ezt magamról is tudom .Nem csak tízen éves korban dolgoznak a hormonok,később is .Az izzadás mirigyek is erősebben dolgoznak,és más testi szagot adhatnak,erősödnek

Ha ilyennel idegesited a férjed,ez még fokozódhat is .

Hisz ez pszihésen is fokozódhat.A hintőpor itt nem megoldás .Vannak jó illatú szag közömbősitők,fürdés után azonnal használja is.Nem kell itt szőrteleniteni,ne okozz már ezzel is kellemetlenséget neki,ő nem nő .Az izzadás mirigyek működését megszüntetni nem lehet,csak a szagot közömbösiteni .A szagok erőssége is egyénenként változó .

2013. jan. 12. 21:56
 8/11 anonim ***** válasza:
25%

Most úgy beszélsz előző, mintha a férj kényszerítve lenne a szőrtelenítésre. Röhögnöm kell rajtad.

Nem hiszem, hogy így van, tudod egyes férfiak maguktól is szőrtelenítenek akkor is, ha nincs párjuk.

De még ha a kérdező kívánságára történne is, ez akkor is az ő dolguk.

Ízlés dolgában meg nem érdemes vitatkozni. Ha neked tetszik a szőrös, a te dolgod. Van akinek jön be.

2013. jan. 12. 23:40
 9/11 A kérdező kommentje:

Nem kényszerítem vagy stresszelem a szörtelenítéssel. Magától csinálja, csinálta, amikor még nem is ismertük egymást, mert ha szőrös a hónalja, akkor az büdös, ennyi, nem kell túldramatizálni!

Kedden bőrgyógyász! Köszönöm a válaszokat.

2013. jan. 13. 17:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Mit mondott a bőrgyógyász?
2013. jan. 15. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!