Férjem hónalja fürdés után is izzadságszagú, de mitől?
Nem evett currys ételt? Vagy kurkumával ízesítettet? A curry fűszernek és társainak eleve izzadságszaga van.
Én is majd megzavarodok utána két napig a bűzömtől, ha nagy ritkán eszem ilyen ételt.
Ez nem gomba ,és ne menjen sehova .Időközben is változnak a férfiak.Ezt magamról is tudom .Nem csak tízen éves korban dolgoznak a hormonok,később is .Az izzadás mirigyek is erősebben dolgoznak,és más testi szagot adhatnak,erősödnek
Ha ilyennel idegesited a férjed,ez még fokozódhat is .
Hisz ez pszihésen is fokozódhat.A hintőpor itt nem megoldás .Vannak jó illatú szag közömbősitők,fürdés után azonnal használja is.Nem kell itt szőrteleniteni,ne okozz már ezzel is kellemetlenséget neki,ő nem nő .Az izzadás mirigyek működését megszüntetni nem lehet,csak a szagot közömbösiteni .A szagok erőssége is egyénenként változó .
Most úgy beszélsz előző, mintha a férj kényszerítve lenne a szőrtelenítésre. Röhögnöm kell rajtad.
Nem hiszem, hogy így van, tudod egyes férfiak maguktól is szőrtelenítenek akkor is, ha nincs párjuk.
De még ha a kérdező kívánságára történne is, ez akkor is az ő dolguk.
Ízlés dolgában meg nem érdemes vitatkozni. Ha neked tetszik a szőrös, a te dolgod. Van akinek jön be.
Nem kényszerítem vagy stresszelem a szörtelenítéssel. Magától csinálja, csinálta, amikor még nem is ismertük egymást, mert ha szőrös a hónalja, akkor az büdös, ennyi, nem kell túldramatizálni!
Kedden bőrgyógyász! Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!