Hogy lógjak meg a sulis kivizsgálás alól?
Helyzet az, hogy minden ősszel szokott lenni orvosi vizsgálat, ahol felülről teljesen le kell vetkőzni a lányoknak is! Én nagyon szégyenlős vagyok, így nem akarok levetkőzni a többi lány előtt! Hiába, hogy jóba vagyunk, nem akarom hogy lássák a striás, lógós mellem meg a hájas hasam :( hogyan lógjak meg? (tavaly pont beteg voltam, így szerencsére nem kellett az osztállyal mennem, hanem később egyedül. szerencsére)
nem tudom pontosan mikor lesz, és nem hiszem hogy addigra sikerülne annyit fogynom, hogy ne legyek ennyire gátlásos...
vmi ötletek?
ha nem jutok jó ötlethez, akkor beteget jelentek. de ha vki tud vmi jót, akk írjon. köszi
Szia!
Szerintem butaság emiatt hiányoznod!Én lány vagyok és szerintem senki nem fog lenézni azért ahogyan kinézel!Eddig legalább is nem volt ilyen tapasztalatom,pedig nálunk is voltak olyan lányok akiknek voltak problémáik a külselyükkel.
A másik, hogy mi lesz amikor tesi órátok lesz és az öltözőben kell öltözni.Oda sem fogsz járni?
Amúgy szerintem senki sincs teljesen megelégedve a testével, szval szerintem még jobb is az, ha te nyíltan felmered vállalni a többiek előtt, hogy Te így nézel ki.
Amúgy meg az a hülye aki ezt kicikizi.
Ha meg tényleg nem működik, akkor anyuddal beszéld meg és kérd meg, hogy írjon igazolást arra a napra!
Köszi mindenki!
Az a helyzet, hogy tavaly amikor én később mentem a többi hiányzóval(2-3an voltunk), totál le kellett venni a melltartót:S és elvileg egyedül voltam egy pavilon mögött, de a pavilon mögé ahol voltam be lehetett látni... :S
és a névsorban meg pont úgy vagyunk, hogy egy liba van előttem, akivel nem vagyunk jóba, és tuti kicikizne... a többiek nemhiszem.
tesin nincs probléma, mert 2 öltözőben öltözünk, és a bnőimmel vagyunk egy helyen:) meg amúgy is, ott a melltartót marad szóval nem zavar a levetkőzés... :) cska egy picikét:$
Hát lehet szülői igazolás lesz ebből :S
nah mind1...
remélem csak november-december környékén lesz, addig hátha sikerül fogynom picit...
köszi :)
további válaszokat várok azért :)
Köszi a válaszokat!
Egyszerűen a szebb lányok előtt nem merem levetkőzni a gátlásaimat... Nem tudom, hogy ezzel meg bírok-e birkózni valaha. Tudom, hogy a barátnőim nem cikiznek ki, de nem akarom az elszörnyedt arcokat látni hogy ez hogy néz ki ruha nélkül... Bár csak pár kiló súlyfelesleg van rajtam, mégis én vagyok a legkövérebb az osztályban. Valahogy így jött össze a társaság hogy a fél osztály 150 magad és 45 kg :D nah mind1... majd vh túlélem
Van barátom amúgy :) és előtte nem vagyok szégyenlős, mert ő így szeret ahogy vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!