Mit jelent pontosan a hypochonder szó? Illetve hol lehet kapni kézfertőtlenítő szert?
annyit tudok róla,h. az a hypochonder,aki fél a betegségektől,kórokozóktól. Nem tudnátok belinkelni nekem magyar cikket erről?mert magyarul nem találtam :S
illetve hol lehet kapni ilyen kézre való fertőtlenítőt? amit magadnál hordhatsz,és bármikor a kezedre fújhatsz.
Azért, mert magyarul 'hipochonder' a szó leírva. Írd be ezt, kijön egy csomó cikk.
Fertőtlenítőt az Yves Rocher-ban láttam, de az nem fújós, hanem olyan, mint egy kézkrém.
Az elsőre tudom a választ:
A hipochondria fő ismérve, hogy a beteg testi érzéseit, szenzációt, tüneteit tévesen interpretálja, állandóan azokkal van elfoglalva. Meg van győződve arról, hogy beteg, ennek ellenkezőjéről alapos orvosi vizsgálat sem tudja meggyőzni.
Forrás: [link]
Vagyis azt jelenti, hogy beképzel magának betegségeket.
Amint bármilyen tünetet észlel magán, azonnal orvoshoz rohan.
köszönöm szépen :]
megnéztem a cikkeket
Kézfertőtlenítő gyógyszertárban is van,én ott veszem a gyerekeimnek ha olyan helyre megyünk ahol tudom,hogy nem tud kezet mosni evés előtt.
A hipochonder képzelt beteget jelent.
Sajnos néha jómagam is küzdők vele.Nem kellemes az az időszak, de aztán elmúlik:)(ja és nem ezért veszem a fertőtlenítőt,itthon szappan van:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!