Gerincproblémákkal lehet zumbázni?
Figyelt kérdés
Még nem bizonyított, de valószínűsíthető nyaki gerinc sérv, ill. biztosan van gerinferdülésem. Kicsit fájdogál a hátam, de nem vészes, viszont a bal karomra kiható idegrendszeri károsodás már észlelhető, pl. fájdalom, zsibbadás, gyengeség. Van zumbás dvd-m, amiben csak táncolnak, ill, van egy súlyzós változata, az persze a kezem miatt alapból nem menne.2013. jan. 8. 13:25
2/3 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de ez egy hülye kérdés szerinted?? Ma kaptam meg az MRI eredményeimet, nyaki gerinc sérvem van. Szeretnék mozogni, de ilyen problémával nem lehet akármit. Majd ha hasonló problémád lesz, kiváncsi lennék, akkor is poénkodnál-e rajta...
2013. jan. 9. 14:13
3/3 anonim válasza:
Tudom, nagy divat mostanság a zumba, de nem választanál inkább más testedzést? Pl.: pilates. Abból is van pörgősebb, de előbb inkább ne azzal kezdj. Ha pedig az olyasfajta zenét szereted, amit a zumba mellett hallhatsz, hát istenem, hallgasd azt, de gerincproblémával nem tanácsos ugrabugrálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!