Férfiként hullik a szemöldököm és a szemöldököm környékén hámlik a bőröm. Miért van ez?
Nekem is ilyen van, és kiderült, hogy szeborreás ekcéma. :(
Érdemes lenne egy bőrgyógyászhoz elmenni vele, bár sajnos nem gyógyítható, csak kezelhető.
Borgyogyasz nem nagyon fogja kigyogyitani, de ha egy alternativ belgyogyaszhoz elmesz, o megoldja aproblemat.
Ez az emesztorendszer gyulladasatol, gombasodasatol van.
A külsõleg látszó, bárki által észrevehetõ tünetek
Szemöldökök, orrszárnyak kanyarulatai:
Tünet: Gyulladt, eres, hámló, korpás, seborrheás képlet
Ok: Vastagbél máj és lépkanyar fel fel lángoló krónikus gyulladása.
Ha valóban szeborreás ekcéma, de ezt előbb állapíttasd meg egy orvossal, akkor nekem ez jött be rá:
napi 1 szer megmosakodok head & shoulders el, majd arctisztító folyadékkal lemosom az arcomat, borotválkozás után sem arcszeszt, hanem arctisztítót, vagy alkohol mentes aftershavet használok... amúgy a head and shoulderst jól dörzsöld bele a probémás területbe és hagyd rajta állni 1-2 percig...
nekem sok bőrgyógyász azt állapította meg, hogy kiszáradt a bőröm, de ami hidratáló krémeket felírtak rá azoktól mindig csak rosszabb lett, ezt a receptet neten találtam, és 3 évnyi szenvedés után 1 hét alatt rendbe hozta az arcbőrömet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!