Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek elmenjek ezzel...

Szerintetek elmenjek ezzel orvoshoz? Kicsit megijedtem.

Figyelt kérdés

Szóval nagy vonalakban arról lenne szó,hogy egy jó ideje már éjszakánként elég furcsa-olykor,sőt talán többször is- rossz álmok gyötörnek,és izzadok ,de nagyon.:(

Ennek gondolom az lehet a pszichológiai háttere ,hogy kb. kettő éve vagyok itthon ,mióta leérettségiztem ,és sajnos azóta elég rosszul alakul az életem... :/

Nem találom a helyemet ,se állást nem igazán találok ,szóval hosszú lenne most ezt mind leírni ,de depressziós vagyok egy kicsit.Nagyon sok időt töltök itthon.de nem vagyok egy idegroncs,csak félek ,nehogy később az legyek.

Próbálom helyre hozni az életemet ,de addig nem tudom mihez kezdjek ezzel az egésszel.Nyugtatókat meg biztosan nem akarok szedni.Ami még iszonyatosan rossz ,hogy reggel szinte nem bírok felkelni ... egyszerűen nem megy ,nem érzek elég erőt magamban hozzá.Nem tudom ez miért lehet ,talán azért ,mert aki álmodik nem is alszik mélyen ?

Fogalmam sincs kihez fordulhatnék ezzel az egésszel... de már kb. nyár óta tart.

Előre is köszönöm !

2013. jan. 7. 11:41
 1/2 Timóca Szamóca válasza:
Szia.Szerintem ennek az az oka,hogy hiányzik a jól megszokott rendszered.Nem hiszem,hogy feltétlen orvoshoz kell szaladni,inkább próbáld ki,hogy reggel mindig egy idöpontban kelj,oszd be a napod,ha már nincs meg a ''szokásos'' programod,csinálj magadnak,de azért a lazítást se felejtsd ki,és tudom,hogy nehéz,de ne görcsölj rá az állásra,másnak is nehéz.Összejön az.Egyesek hajlamosak egyböl összezuhanni,ha 1-2 dolog pont nem úgy alakul,ahogy szeretnénk,de hát ilyen az élet.Csak nyugi.Én általában jó nagy takarítást végzek,vagy rendezd át a szobád.....Fel a fejjel!!!!!!
2013. jan. 7. 12:00
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm szépen ,aranyos vagy! :)

Igen pontosan ezért van ,szerintem is ,ez az egész.

Próbálkozom nagyon.Sajnos olyan vagyok ,hogy "egyszer fent,egyszer lent" a helyzet nálam.

Ami a takarításokat illeti ...hát néha már takarítónőnek érzem magam ,és abba kattanok be ,hogy folyton takarítok.:D

de egyébként néha tényleg jól tud esni az embernek.

2013. jan. 7. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!