Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől fájhat a karom?

Mitől fájhat a karom?

Figyelt kérdés

1-2napja kezdett fájni a jobb karom, nem vettem komolyan, csak néha fájt. De ma reggel óta egyre erősödő fájdalom van az egész karomban a csuklómtól fölfelé, időnként a vállam hátsó részére is átterjed. Próbálgattam más helyzetet de akárhogy forgatom, rakosgatom csak fáj.

Pl székből felállásnál ha kézzel segítek erősödik a fájdalom.

Elhiszem, hogy keveset írtam és pontosan nem lehet megmondani mi ez, de nem volt velem még ilyen teljesen tanácstalan vagyok...

19/f

2013. jan. 6. 11:01
 1/5 A kérdező kommentje:
Azt lehagytam, hogy semmi ütődés vagy ilyesmi nem érte.
2013. jan. 6. 11:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem dolgoztál valamit ami túl megerőltető lett volna?
2013. jan. 6. 11:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Mostanában alig csináltam valamit, semmi megerőltetőt
2013. jan. 6. 11:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Teszteld magad,hogy milyen mozdulatoknál erősödik.Mozdítsd meg külön az ujjaidat,a csuklódat,könyöködet stb.Az is jó ha te teljesen ellazulsz és megkérsz valakit,hogy lassan,óvatosan mozgassa a karod.Lehet,hogy teljesen máshol van a gond de a fájdalom szétsugárzik.
2013. jan. 6. 11:24
 5/5 A kérdező kommentje:

Hülyén hangzik, de előbb az asztalnál ülve mandarint pucolva enyhült! Meg ha kinyújtózkodok mintha izzót cserélnék akkor is enyhül.

Olyasmi mint amikor becsípődik az ember nyaka, dereka csak én olyankor találok egy olyan helyzetet hogy ne fájjon. De most az előbb említett 2eset is csak enyhíti.

2013. jan. 6. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!