Gyermeknőgyógyászaton hogy történik a vizsgálat?
Nem olyan rég 3 napot feküdtem kórházban.Utolsó napon ultrahangos vizsgálattal találtak nálam egy petefészek-cisztát.Azóta is iszonyatosan ki vagyok bukva...aztán közölték,hogy ezzel minél előbb nőgyógyászhoz kell fordulni,hogy "biztosra menjünk".Nagyon meg vagyok ijedve a ciszta és a vizsgálat miatt is...van okom rá?
14/L
Hát én már nagyon sok gyermeknőgyógyászaton voltam. Általában mindenhol megultrahangoztak, megnyomkodtak, valahol le is kellett vetköznöm és alul megnyomtak ugy hogy közbe nyomták a hasam. Mivel szűz vagyok így egyik helyen sem túrtak belém, pedig a gyógyulásomhoz az kellene hogy belül megtudjanak vizsgálni, aztán utána műtéti beavatkozást tudjanak csinálni. Szóval elég vicces de most a jelenlegi orvosomnál épp azt várják mikor veszítem el a szüzességem. :D
Mivel neked a cisztád szerintem le fogják szedni ezért szerintem téged rendesen fognak megvizsgálni. De én igazából nem értek ehhez.
Jobbulást! :)
17/L
a cisztatol nem kell annyira felni! kivizsgalnak es lehet hogy csak gyogyszerrel kezelnek(osztalytarsamnal ez volt) , mutetol sem kell felni mert unokanoveremet mutottek vele es most jol van:)
ne felj, a vizsgalat miatt sem mert nem fognak bantani :)
es legalabb meggyogyulsz :) remelem minden rendbe lesz es jobbulast!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!