Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lehet az hogy, mikor...

Mitől lehet az hogy, mikor lefekszek, de még nem alszok el fehér villanásokat látok?

Figyelt kérdés
Ritkán fordult még elő. Szerintem nincs nagy jelentősége, de azért érdekel.Ha kinyitom szemem utána átlagba elmúlik. Elég érdekes élmény...

2013. jan. 5. 16:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem szédülsz olyankor? Mert akk lehet lemegy a vércukrod vagy a vérnyomásod...de am A-vitamin hiány sztem
2013. jan. 5. 16:16
 2/5 A kérdező kommentje:
nem vagy nem hiszem. nem kelek fel csak szét nézek szobámba és próbálok elaludni. (lehet hogy gondom van vércukorrommal vagy vérnyomásommal is de az más téma). annak lehet köze ehhez hogy elég gyakran nem tudok aludni. 1 és 3 óra közt soha nem tudok el aludni de nagyon fáradt vagyok. A vitamint mivel tudnám pótolni?
2013. jan. 5. 16:31
 3/5 anonim válasza:
ez nálam is elő szokott fordulni, engem is érdekelne,hogy miért!
2013. jan. 5. 19:37
 4/5 anonim ***** válasza:
sok A-vitamin található a halmájolajban, a májban, a tojássárgájában, a vajban, a tejszínben, zöldségekben.
2013. jan. 8. 15:14
 5/5 anonim ***** válasza:
De olvass utána: [link]
2013. jan. 8. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!