Nagyon zsibbad a bal kezem 1 órája, és nagyon rossz a közérzetem. Ver a víz és olyan minthas lázas lennék, de közbe fázok. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 21:43
1/18 anonim válasza:
Nem akarlak megrémíteni, de ez elég szarul hangzik. A bal kéz zsibbadása akár infarktusra is utalhat. Ki kéne hívni az ügyeletet, vagy téged kéne bevinnie valakinek.
2/18 anonim válasza:
Ha még itt vagy, akkor cuccolj össze és irány a közeli sürgősségi, de mentőt is hívhatsz. Nagyon komoly betegségek tünete lehet ez, ne is olvass tovább azonnal KÓRHÁZ!!!!
3/18 anonim válasza:
Hívd fel a mentőket, és mondd el a tüneteid! Szerintem csomagolj is össze!
5/18 anonim válasza:
Majd írd meg légyszi, hogy mi történt.
6/18 A kérdező kommentje:
nem mentem kórházba...lefeküdtem aludni és reggelre elmúlt a zsibbadás
2009. aug. 27. 14:58
7/18 anonim válasza:
én evvel nem játszanák !
voltegy munkatársam akivel pont ez történt ő se ment korházba de én temetésére igen :(
inkább a doki röhögjön ki mint a halál !!!
:)
8/18 anonim válasza:
Hát, ez nem volt valami okos dolog. Amit leírtál, tipikus tünete lehet az infarktusnak. Végülis miért nem mentél az ügyeletre? Vagy akkor miért írtad ki ezt kérdésnek?
9/18 A kérdező kommentje:
mert 17 vagyok és egyedül voltam itthon .féltem fekhívni a mentőket
2009. aug. 27. 21:21
10/18 anonim válasza:
azért egy ekgt a helyedbe be ütemeznék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!