17 éves vagyok, a Bethesdában lesz (altatással) mandulaműtétem. Valakinek van valami tapasztalata róla?
Nekem van, igaz nekem orr és a garat mandulámat is kiveték!
Az altatással rosszabbúl fogsz járni! Nekem is kivették, és tőlem egyel arréb a másik szobában egy 18 évesnek vették ki, altatás nélkül de így is legalább vagy 2-3 órát hányt! Azt mondátk nekem, hogy altatással sokkal rosszabb! Engem bekábítottak injekcióval, betoltak, és kiszedték. Nem kell az altatás. Úgyis bekábítanának téged, ami annyit jelent, hogy 5 percnek éreznéd az egészet. Kiveszik, utána rettenetesen fogod magad érezni, engem kitoltak a műtőböl, fújtam egy orrot, tömény véres trutyi! műtét után nem fogsz tudni beszélni az első 2-3 órában! Befekszel majd az ágyba, és egy fél óra után, el is fogsz aludni! Cataflam V-t fognak neked adni, ami nagyon hatásos gyógyszer, nekem is azt adtak! Jah, igen! A fagyis sztori, hogy műtét után fagyi! Nekem nem esett jól, sőt kifejezetten rontott, mert utána csak jobban fájt a torkom! Mindegy! műtét után 2-3 éjszakát fogsz bent tölteni a kórházban! Műtét után a második nap egyél sokat főleg zsemlét, piritóst, rántott húst, ilyeneket, mert ezek segítik a mandula helyének gyógyulását, lekaparják, a váladékot a darabkák. (pirítós rántott hús) Igyál másnap sokat teát, főleg meleget, és egyél kekszet! Harmadnap pedig csomagolhatsz is, és mehetsz is haza! Engem 3 napig tartottak bent! első nap műtét, utána, szinte el is aludtam. Első nap semmit sem ehetsz! Ha pl Kedden műtenek, kedd 0:00-tól kezdve SEMMIT SEM SZABAD ENNED VAGY INNOD! Akármilyen meleged is van! Engem Augusztus végén műtöttek, és tudom milyen érzés. Nem szabad enni-inni mert visszahányod. Lényegében ennyi
Köszönöm a válaszokat!
Utolsónak: te is hánytál műtét után? Csak mert azt írod, hogy az, aki érzéstelenítettek, több órát is, és altatással rosszabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!